Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară. Anda Călin a adus pe lume un băiețel | Demamici.ro

Bucurie fără margini în familia lui Liviu Vârciu. Acesta a devenit tată de băiat. Vârciu a declarat în nenumărate rânduri că își dorește să devină tată de băiat, iar iubita sa, Anda Călin, i-a îndeplinit dorința, aducând pe lume cel de-al treilea copil al artistului.

Cu doar două săptămâni înainte să devină mama, Anda a fost surprinsă de paparazzi. Ca în cazul primei sarcini, cea cu fetița Anastasia, Anda Călin s-a menținut într-o formă fizică foarte bună până în ultimul trimestru de sarcină.

Cu toate că cei doi și-ar fi dorit ca vestea sarcinii să nu se afle în februarie acest an, informațiile au ajuns să fie publice. Tot din acea perioadă de început de an au început și speculațiile cu privire la sexul copilului. Liviu își dorea extrem de mult un băiețel, pe când Anda nu a dat o importanță atât de mare sexului celui de-al doilea copil.

Bucurie fără margini în familia lui Liviu Vârciu. Acesta a devenit tată de băiat. Liviu Vârciu, tată de trei

Liviu Vârciu are două fiice: pe Carmina, în vârstă de 18 ani, din relația cu Ami Teiceanu (40 de ani) și Anastasia Maria (3 ani), din relația cu Anda Călin (30 de ani). Băiețelul este cel de-al treilea copil al artistului și cel de-al doilea copil pe care Anda Călin i-l dăruiește. Anda Călin și Liviu Vârciu locuiesc împreună din 2019, într-o casă din zona Băneasa din Capitală.

Relația lui Liviu Vîrciu cu fiica sa cea mare: Carmina

Într-un interviu acordat revistei Viva, Carmina, fiica lui Liviu Vârciu declara că relația dintre ei nu este roz. Potrivit informațiilor furnizate de Carmina, artistul ar fi început să o susțină financiar abia în urmă cu 6 ani și se văd foarte rar.

„Când eram mai mică, obișnuiam să nu zic nimic, deoarece nu voiam să îl pun într-o lumină proastă, dar acum, având în vedere că, în 7 luni, împlinesc 18 ani, văd altfel lucrurile și nu are rost să tac pentru cineva căruia nu-i pasă. În contradictoriu cu ceea ce spune el, eu nu am avut niciodată parte de o vacanță din partea lui, de un cadou de Crăciun sau de afecțiune.

Tata a început să mă susțină financiar de 6 ani, cu 2.000 de lei lunar. Până acum 6 ani, nu ne-a susținut nici pe mine și nici pe mama financiar, vreodată. El se pricepe foarte bine să fabuleze și să mintă, și, deși este tatăl meu, nu mai pot păstra tăcerea despre aceste lucruri, pentru că mi se pare penibil deja ce face.

Sincer, mi-aș fi dorit din tot sufletul ca relația mea cu tata să fie așa cum se vede la TV. Declar toate astea pe baza motivului că deja e foarte deranjant ca oamenii să creadă altceva și toată lumea să îl aprecieze pentru ceea ce nu este.”

Vezi si: Bogdan Vlădău a devenit tătic. Gina Chirilă a născut | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni