Lili Sandu este insarcinata: „Voi cunoaste fericirea suprema!” VIDEO | Demamici.ro

Lili Sandu este insarcinata: „Voi cunoaste fericirea suprema!”Lili Sandu (40 de ani) asteapta primul copil. Vedeta a facut anuntul in urma cu putin timp pe contul sau de Instagram.

Lili Sandu a ales sa impartaseasca cu prietenii virtuali momente intime din viata sa personala. In video-ul emotionant sunt surprinse trairile din momentul in care a vazut pentru prima data cele doua liniute pe testul de sarcina, dar si felul in care a ales sa-i dea vestea lui Silviu Tolu, logodnicul sau.

Un colaj de imagini din relatia lor si bucuria vestii ca vor deveni parinti, acesta a fost mesajul prin care Lili Sandu si-a anuntat oficial sarcina.

Cu toate ca a aflat ca va deveni mama la jumatatea lunii decembrie, Lili Sandu a asteptat pana de Valentine’s Day pentru a da vestea cea mare. Mesajele de felicitare au inceput sa curga pe contul de socializare.

Lili Sandu este insarcinata: „Voi cunoaste fericirea suprema!”

„The best Valentine’s Day surprise! (n.r. – cea mai frumoasa surpriza de Valentine’s Day) ❤️ Ziua de 15 dec 2019 ora 5:30 am avea să-mi schimbe viața pentru totdeauna! Atunci am aflat că în câteva luni voi cunoaște fericirea suprema aceea de a-mi tine copilașul în brațe🤰🏻
@silviu.tolu Te iubesc! #theTolus”, a scris Lili Sandu pe contul sau de Instagram.

Lili Sandu a facut declaratii despre sarcina si in emisiunea „Vorbeste lumea”, la PRO TV. Vedeta este insarcinata in 4 luni, asadar a trecut de primul trimestru de sarcina. Viitoarea mamica nu a vrut sa dezvaluie inca sexul copilului.

„Este într-adevăr un miracol pentru că drumul nu a fost ușor. Când am văzut la ecograf bebelușul am simțit atât de multă fericire încât m-am gândit, Doamne, în momentul în care îl voi ține în brațe oare cum mă voi simți”, a spus Lili Sandu la Vorbește lumea, emisiunea difuzată la ProTV.

Vezi si: Dana Rogoz, insarcinata din nou! Vedeta a dezvaluit si sexul bebelusului din burtica | Demamici.ro

Lili Sandu a fost ceruta in casatorie de ziua ei de nastere

Lili Sandu si Silviu Tolu, un manechin cu 12 ani mai tanar, au o relatie de peste 3 ani. Lili Sandu a fost ceruta in casatorie la Istanbul, pe 28 mai, de ziua ei de nastere.

Dupa ce Catrinel Menghia (buna sa prietena) a devenit mama, Lili Sandu a declarat ca si-ar dori si ea un copil, in viitorul apropiat.

Vezi si: Catrinel Menghia a nascut! Prima fotografie cu fetita, Caroline Léon Di Lodovico | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână