Erou la 5 ani. Si-a salvat sora dintr-un incendiu si s-a intors dupa caine | Demamici.ro

Erou la 5 ani. Si-a salvat sora dintr-un incendiu si s-a intors dupa caine. Noah Woods (5 ani) a devenit un erou dupa ce si-a salvat familia din incendiul care le-a cuprins casa in Bartow County, Georgia.

Baietelul s-a trezit inconjurat de flacari, in dormitor. In ciuda gravitatii situatiei, copilul nu s-a panicat. Mai mult decat atat, actiunile sale i-au salvat intreaga familie.

Noah Woods a fost numit „pompier onorabil” si urmeaza sa primeasca o distinctie speciala pentru fapta sa eroica. Membru al unei familii de 8, Noah s-a trezit in toiul noptii din cauza fumului si a flacarilor care ii cuprinsesera dormitorul pe care il impartea cu surioara sa de doar 2 ani.

Baiatul a sarit din pat, a luat-o si pe sora sa, si a iesit din casa pe singura iesire disponibila in acel moment, pe fereastra. Actiunile micului erou nu s-au oprit aici. Noah a intrat in casa si a scos si cainele familiei, apoi a fugit la unchiul sau, care ii era si vecin, si i-a cerut ajutorul. Intreaga familie a scapat nevatamata datorita curajului baietelului de doar 5 ani.

Vezi si: Paul a devenit supererou la 7 ani. Organele micutului au salvat 5 vieti VIDEO| Demamici.ro

Erou la 5 ani. Departamentul de pompieri, uimit de curajul copilului de 5 ani

„Am mai vazut pana acum copii care isi alerteaza familiile”, a declarat Dwayne Jamison, seful departamentului de pompieri Bartow County, potrivit CNN. „Dar, un baietel de doar 5 ani sa actioneze asa intr-o astfel de situatie, asta este cu adevarat extraordinar.”

Incendiul s-a declansat din cauza supraincarcarii conductorilor, a suprasolicitarii instalatiei electrice. Cand pompierii au ajuns au constatat ca Noah si alti patru membri ai familiei suferisera arsuri minore si au fost tratati pentru intoxicatie cu fum.

„Multumim lui Dumnezeu ca toti cei 9 membri ai familiei au putut iesi din casa. Poate nu am fi fost astazi aici daca nu ar fi fost Noah sa ne salveze”, a declarat David Woods, bunicul baietelului de 5 ani.

Baietelul va fi premiat pentru fapta sa intr-o ceremonie care ii este dedicata. Mai mult decat o distinctie, copilul va primi un premiu pe viata, renta pe care o primesc salvatorii profesionisti.

Vezi si: Inger dupa moarte. Un baietel de 8 ani a salvat viata a 3 copii VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână