S-a nascut cu grave probleme de auz, dar la 2 luni a auzit pentru prima data vocea mamei! Un video care a emotionat milioane de oameni | Demamici.ro

A trecut mai bine de un an de cand micuta Charlotte emotiona milioane de oameni. Fetita cu ochii albastri isi auzea pentru prima data mama, iar reactia emotionanta a sensibilizat o lume intreaga.

„In urma cu un an, Charly a auzit pentru prima data si noi am fost martorii momentului miraculos (la fel au fost si milioane de oameni din lumea intreaga. Si astazi ne minunam cate inimi a putut sa incalzeasca puiutul nostru).

Am invatat atat de multe pe parcursul acestei calatorii minunate. Am prins curaj si am inceput sa ne povestim viata incurajand parintii care au copii cu probleme de auz. Am crescut ca familie si am crescut ca parinti care au luat decizia de a-si expune viata in lumina reflectoarelor.

Am invatat un nou limbaj acum si ne-am facut o multime de prieteni noi. Va multumesc pentru ca imi sustineti familia”, a fost mesajul postat de mama, Christy Keane, pe unul dintre conturile de socializare.

In urma cu un an, Christy Keane, mama unei fetite care a venit pe lume fara sa auda niciun sunet din jurul sau, i-a spus pentru prima data te iubesc, iar ea a auzit-o.

Charlotte s-a nascut cu grave probleme de auz, insa la 2 luni, cu ajutorul unor aparate auditive, micuta a auzit pentru prima data vocea celei care a adus-o pe lume.

In momentul in care bebelusa si-a auzit mama, expresia fetei i s-a schimbat radical. A oscilat de la curiozitate, la bucurie, iar in momentul in care a auzit „te iubesc” a fost la un pas sa planga.

„N-am văzut niciodată în viaţa mea acest chip al fetiţei mele. Sunt mama ei şi ştiu cum arată ochii ei când este tristă sau fericită, însă acea conexiune când ochii noştri s-au întâlnit şi ea mi-a auzit pentru prima dată vocea, a fost o trăire emoţională de excepţie”, a marturisit Christy.

Citeste si:

SUNT PREGATITA CA BAIETELUL MEU SA CREASCA? NU INCA! “POT SA-I MAI PRIVESC MANUTELE MICUTE SI GRASUTE INCA O ZI?” | DEMAMICI.RO

AM TIMP SA MUNCESC O VIATA INTREAGA! COPIII MEI NU VOR MAI FI NICIODATA LA FEL DE MICI | DEMAMICI.RO

ZIUA IN CARE AM INCETAT SA-MI MAI ASCUND CORPUL DE DUPA NASTERE DE SOTUL MEU | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână