Kourtney Kardashian, mamă singură, dar împlinită: „Sunt recunoscătoare pentru fiecare dimineață în care mă trezesc alături de copii” | Demamici.ro

Kourtney Kardashian, sora cea mai mare a faimoasei Kim Kardashian, a învățat de-a lungul anilor că viața nu îți dă întotdeauna ce îți dorești, dar mai ales, ceea ce ai tu nevoie.
În vârstă de 41 de ani, Kourtney este mama a trei copii: Mason (11 ani), Penelope (8 ani) și Reign (6 ani), iar rolul de mamă a fost cel cu care s-a identificat cel mai mult în toți acești ani.

La început de an, vedeta show-ului „Keeping Up with the Kardashians” a împărtășit un selfie alături de juniorii Penelope și Reign, în timp ce se cuibăreau lângă ea în pat, în prima zi din an.

„Sunt atât de recunoscătoare pentru fiecare dimineață în care mă trezesc alături de ei, pentru toate momentele adorabile petrecute cu ei în ultimul an și pentru că tot ei reușesc să-mi aducă aminte despre ce e cu adevărat important în viață, atunci când lucrurile devin mai agitate”, a scris Kourtney în dreptul fotografiei.

Kourtney Kardashian, poveste de dragoste complicată cu tatăl copiilor

Kourtney Kardashian și fostul ei iubit Scott Disick au împreună 3 copii, însă de-a lungul relației lor tumultoase, bruneta a fost nevoită să îmbrățișeze de mai multe ori rolul de mamă singură.

De-a lungul anilor, Kourtney și Scott s-au despărțit și s-au reîmpăcat în repetate rânduri, de cele mai multe ori acest compromis fiind făcut mai ales de dragul copiilor.

În 2015 au decis să pună capăt relației lor definitiv, chiar la puțină vreme după nașterea ultimului lor copil. Cei doi au decis să păstreze o relație cordială, de dragul copiilor, și să se fie implicat și el în creșterea copiilor.

Divorț în familia Kardashian

În timp ce Kourtney a reușit să își găsească liniștea sufletească, nu același lucru se poate spune despre sora ei, Kim. Ultimul an a fost unul critic pentru căsnicia ei cu Kanye West, astfel încât, la început de 2021 zvonurile privind un posibil divorț au început să prindă tot mai mult contur.

Din primele informații lansate pe surse de presa străină, Kim Kardashian și Kanye West și-au petrecut ultimele luni din 2020 separați și nu mai văd nicio cale de întoarcere către mariajul lor.

Vestea despărțirii dintre Kim și Kanye a fost confirmată și de mai multe voci din apropierea familiei.

Cei doi au împreună 4 copii: North – 7 ani, Chicago – 2 ani, și doi băieți, Saint – 5 ani și Psalm – 1 an.

Vezi si: Kim Kardashian și Kanye West divorțează. Cuplul are împreună 4 copii | Demamici.ro

Vezi si: Andrei Ștefănescu a divorțat după 7 ani de căsnicie: „Vom petrece mult timp împreună, de dragul copilului” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână