Gina Pistol s-a cântărit: „A fost șocul zilei. Nu mă așteptam”. Câte kilograme a pus în 7 luni de sarcină | Demamici.ro

Gina Pistol s-a cântărit: „A fost șocul zilei. Nu mă așteptam”. Câte kilograme a pus în 7 luni de sarcină. Gina Pistol este însărcinată în 31 de săptămâni. În martie, prezentatoarea TV își va cunoaște fetița, moment pe care îl așteaptă cu nerăbdare. Vedeta a împărtășit cu prietenii de pe contul de Instagram „îngrijorarea” zilei de astăzi și anume numărul de kilograme pe care l-a pus până în acest moment.

Smiley a rugat-o să cumpere un cântar bun, iar Gina i-a sărit în ajutor. După ce a pus bateriile a vrut să facă și proba cântarului pentru a verifica dacă funcționează. Cifrele pe care le-a văzut pe ecran au cam speriat-o. Gina Pistol a pus 15 kilograme până în acest moment al sarcinii și mai are de așteptat 2 luni până la naștere.

Gina Pistol s-a cântărit: „A fost șocul zilei. Nu mă așteptam”. Câte kilograme a pus în 7 luni de sarcină

Gina Pistol: „Revenind la ideea și la supărarea mea. Astăzi am achiziționat un cântar care arată kilogramele reale și mi-a dat cu tristețe. Plâng în mine. Ideea este că nu am pus foarte multe kilograme, mi-a spus Mona, fata care îmi face masaj o dată pe săptămână pentru drenaj limfatic, doar că… sunt multe kilograme. Nu știu cum să vă explic. De aia îmi era mie greu la urcat scări și la mers pe jos. Legat de kilograme – a fost șocul zilei.

Eu știu că-s pufoasă și că nu mai sunt cum eram în urmă cu 7 luni jumătate, aproape 8, doar că nu mă așteptam la numărul ală de kilograme. Și mai am 2 luni. Imaginați-vă cum este să purtați în fiecare zi o ganteră ce depășește 15 kilograme.

Să nu credeți că mă plâng. Departe de mine gândul ăsta, doar că așa îmi place mie să fac haz de necaz și să-mi parodiez mici etape sau întâmplări din viață de dragul divertismentului.

Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece și pentru că m-a binecuvântat cu copilul ăsta. Revenind tot la cântar, nu l-am cumpărat să mă cântăresc eu zilnic. Adică văd în oglindă transformarea, însă Andrei s-a apucat serios de sport și de regim și m-a rugat să caut un cântar bun. Și am avut un moment de slăbiciune după ce i-am pus bateriile și am vrut să văd dacă funcționează, că altfel nu mă cântăream eu, Doamne ferește!”, a mărturisit Gina Pistol pe contul său de Instagram.

Greutatea in sarcina! Cat e normal sa te ingrasi si de cate kilograme scapi dupa nastere

O femeie care ia prea mult in greutate in timpul sarcinii e mai predispusa la diabet gestational, hipertensiune si complicatii in timpul travaliului si al nasterii. Mai mult decat atat, cu cat kilogramele puse sunt mai multe, cu atat creste riscul aparitiei vergeturilor.

Pentru a fi sigura ca nu te ingrasi mai mult decat trebuie, respecta un stil de viata sanatos si evita sa mananci cat pentru doi.

Daca ai un indice de masa corporala (relatia dintre inaltime si greutate) normala, in timpul celor 9 luni de sarcina ar trebui sa pui intre 11 si 16 kg. Daca esti subponderala este normal sa acumulezi intre 13 si 18 kg.

Daca esti deja supraponderala, kilogramele acumulate pe parcursul sarcinii trebuie sa se incadreze intre 7 si 11, iar daca suferi de obezitate nu ar trebui sa te ingrasi mai mult de 5-9 kg.

In primul trimestru ar trebui sa iei in greutate intre 0,5 si 2 kg.
In al doilea trimestru e normal sa pui 0,2 – 0,5 kg pe saptamana.
In trimestrul 3 e normal sa pui aproximativ 0,5 kg pe saptamana.

Vezi si:

GREUTATEA SI LUNGIMEA FATULUI IN FIECARE SAPTAMANA DE SARCINA | DEMAMICI.RO

ANESTEZIA EPIDURALA – CUM SE FACE SI IN CE CAZURI NU ESTE INDICATA! INFORMATII PUTIN CUNOSCUTE DESPRE RISCURI | DEMAMICI.RO

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

4 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

5 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

6 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

6 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână