Mămici și tătici celebri

Hilary Swank este însărcinată la 48 de ani, cu gemeni. Și-a ținut sarcina ascunsă, dar a făcut senzație cu burtica la Globurile de Aur 2023 | Demamici.ro

Hilary Swank este însărcinată la 48 de ani, cu gemeni. Hilary Swank a fost prezentă la ceremonia de decernare a Globurilor de Aur 2023. Actrița a apărut fericită pe covorul roșu. A purtat o rochie care îi scotea în evidență talia de viitoare mămică.

Hilary Swank a anunțat că e însărcinată pentru prima dată, la vârsta de 48 de ani. Actrița, câştigătoare de două ori a premiului Oscar, și soțul ei, Philip Schneider, vor avea gemeni. Marele anunț este cu atât mai important cu cât este prima sarcină a vedetei de 48 de ani, fiind totodată și prima dată când soțul ei va deveni tată.

Actrița a ținut secretul chiar și față de echipa de filmare

Hilary Swank a făcut anunțul în octombrie, anul trecut, în emsiunea „Good Morning America”. Actrița era invitată în emisiune pentru a-și promova serialul „Alaska Daily”. Însă, intervenția s-a transformat într-un moment emoționant în care a dat vestea cea mare prezentatorilor și lumii întregi.

„Este ceva ce am aşteptat de mult timp şi următorul lucru este că voi fi mamă”, a spus Swank. „Şi nu va fi doar de unul, ci doi. Nu-mi vine să cred.”, a completat aceasta.

Hilary Swank este însărcinată la 48 de ani, cu gemeni

Actrița era în al doilea trimestru de sarcină când a dezvăluit. Nici echipa ei de filmare de la „Alaska Daily” nu știa de veste, aflând și ei tot în direct.

„Mă simt minunat. E foarte tare că pot în sfârșit să spun. Echipa mea nu știa că sunt însărcinată, până acum. Hainele nu-mi mai veneau și a trebuit să-mi tai blugii zilele trecute. Apoi am luat o jachetă peste și au venit și mi-au spus că nu e în continuitate. Le-am spus că o să fac eu să meargă.”, a mai spus actrița.

Hilary Swank a mărturisit că nu este o supriză că va avea gemeni: „Avem gemeni în familie”

Hilary Swank este însărcinată la 48 de ani, cu gemeni. Când a fost întrebată dacă simte o presiune mai mare pentru că va avea doi copii, Hilary Swank a spus că este doar mai multă fericire și că este o tradiție la ea și la soțul său în familie să aibă gemeni:

„Gemeni înseamnă doi! Fericire dublă! Bunica mea era un geamăn, bunica soțului meu era un geamăn, deci avem gemeni în familie.”, a spus ea.

Hilary Swank şi Philip Schneider s-au căsătorit în august 2018, la aproape doi ani după ce au fost văzuţi pentru prima dată împreună în noiembrie 2016. Actrița a devenit celebră în rolul lui Julie Pierce din filmul „The Next Karate Kid”. La cinci ani de la rolul care i-a propulsat cariera, Swank a câștigat primul ei Oscar pentru prestația din „Boys Don’t Cry”, urmat de al doilea, în 2005, pentru „Million Dollar Baby”.

Vezi și: Părinți cu gemeni băieți, care visau și la o fetiță, au aflat la următoarea sarcină că așteaptă cvintupleți | Demamici.ro

Vezi și: Însărcinată cu o fetiță, Cristina Bălan și-a deschis sufletul și a vorbit despre destinul ei de mamă: „Am fost acuzată că am născut copii defecți”. Artista a făcut o întrerupere de sarcină, apoi a născut gemeni cu sindromul Down | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni