Mămici și tătici celebri

Andreea Marin, mândră de fiica ei! Violeta s-a calificat la faza internațională a unui concurs de cultură generală | Demamici.ro

Andreea Marin, mândră de fiica ei! Violeta s-a calificat la faza internațională a unui concurs de cultură generală. Andreea Marin are toate motivele din lume să fie o mamă mândră. Violeta, fiica pe care o are împreună cu Ștefan Bănică Jr., le-a făcut părinților ei o surpriză foarte plăcută.

Andreea Marin și Violeta au o legătură aparte mamă-fiică, dar sunt și prietene deopotrivă. Nu de puține ori, vedeta de televiziune a vorbit cu mare mândrie și emoții despre fiica ei, acum o adolescentă în toată regula, la vârsta de 15 ani.

De curând, iată că liceana a reușit să-și facă din nou mama mândră, după ce a participat la un concurs de cultură generală și s-a calificat în următoare faza, care va avea loc peste hotare.

Andreea Marin, mândră de fiica ei! Violeta s-a calificat la faza internațională a unui concurs de cultură generală

„Ultima surpriză pe care mi-a făcut-o Violeta, fiica mea, a fost rezultatul la o competiție internațională și calificarea ei pentru faza de peste hotare. Este vorba de un concurs de cultură generală.

Cred că e foarte important să vedem că, în ziua de astăzi, când domină superficialitatea, când foarte mulți dintre copii stau pe internet fără să acumuleze informație de calitate, mai există asemenea inițiative, iar eu m-am bucurat că au existat asemenea lucruri”, a declarat Andreea Marin pentru fanatik.ro.

Fiecare moment petrecut cu fiica ei o face pe mama Andreea Marin să fie tot mai recunoscătoare pentru cel mai mare dar primit de la viață: Violeta.

„Venirea pe lume a fiicei mele a fost cel mai frumos lucru din viața mea. (…) Cel mai de preț lucru este viața însăși. Prețuiesc viața, chiar și cu greutățile ei. Dar doar dacă e trăită frumos și demn, iar eu asta încerc, să o trăiesc cu demnitate.

Atunci când simt un pericol pentru copilul meu este mai greu să îmi păstrez calmul și demnitatea, dar încerc. Cred că orice părinte știe acest lucru”, a mai declarat Andreea Marin.

Violeta a moștenit ambiția mamei sale. Adolescenta țintește sus și vrea să studieze dreptul în SUA

Violeta este acum o frumoasă adolescentă în vârstă de 15 ani și se gândește după liceu să își continue studiile departe de casă, în străinătate.
Decizia fetei nu a venit ușor pentru mama Andreea Marin, însă vedeta este conștientă că parte din rolul ei de părinte este și acela de a-și susține copilul.

Într-un interviu recent, Andreea Marin a vorbit despre provocările vieții de mamă de adolescent, mai precis, despre dorința fiicei sale de a studia în străinătate, peste ocean. O decizie cu care Andreea Marin încearcă încă de pe acum să se obișnuiască.

„Violeta este acum cu mintea departe, trece și de Moș Crăciun și de renii lui. Se gândește deja către facultate. Deși mai sunt doi ani, dar știi cum zboară? Dacă au zburat cei 15 și e înaltă cât mine. Își dorește foarte mult să studieze Dreptul la momentul acesta. Vom vedea. Undeva peste ocean, așa visează. Eu o susțin. Ca mamă o susțin. Mi s-ar părea chiar frumos să reușească. Acum încerc să îi și spun că în doi ani se pot schimba lucrurile și că mai poți să îți schimbi părerea și te poate acapara un alt vis, o altă pasiune. Ea e foarte hotărâtă, dar eu știu cum e. Am pornit pe drumul informaticii. Am început facultatea și am și terminat-o și până la urmă am ajuns să fiu un comunicator”, a povestit Andreea Marin la „Vorbește Lumea”.

Vezi și: Violeta își dorește să studieze dreptul în SUA. Andreea Marin: „Am nopți când mă gândesc cu lacrimi în ochi la povestea asta” | Demamici.ro

Vezi și: Andreea Marin și-a sărbătorit fiica. Violeta a împlinit 15 ani: „Suntem legate suflet de suflet, pentru totdeauna” | Demamici.ro

Vezi și: Andreea Marin a pierdut două sarcini: „Aveți un litru de sânge în abdomen”. Unul dintre bebeluși, pierdut în timpul căsniciei cu Ștefan Bănică Jr | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni