Gina Pistol, despre motivul pentru care nu a devenit mamă până la 38 de ani: ”Îmi e teamă” | Demamici.ro

Gina Pistol, despre motivul pentru care nu a devenit mamă până la 39 de ani. Gina Pistol sau „simpatica” prezentatoare de la Asia Express este înconjurată de mămici la tot pasul. Prietenele ei bune au trecut deja prin experiența maternității și nu de puține ori s-a întâmplat să fie întrebată de ce nu își dorește să ajungă și în acel punct al vieții.

La vârsta de 38 de ani, Gina Pistol iubește viața din plin. Se bucură de succes, iubește și se simte iubită, însă momentan experiența de mamă pare o sabie cu două tăișuri pentru ea.

Într-un interviu acordat publicației VIVA!, Gina a deschis și acest subiect, în ciuda faptului că îi place să își păstreze viața personală cât mai privată.

„Toate prietenele mele au aceeași vârstă ca a mea. Cele care au copii mi-au spus toate: „Este cel mai frumos lucru pe care îl trăiești. În momentul în care ai copil simți că toată existența ta are un sens”. Dar mi-au spus că este și greu. Și mie îmi este un pic teamă de responsabilitatea mare pe care o ai atunci când ești părinte. Te gândești că deciziile pe care le iei influențează și viața acestui suflet mic pe care îl aduci pe lume”, a spus vedeta.

Gina Pistol și-a crescut fratele mai mic

Prezentatoarea TV a fost crescută doar de mama ei, după ce părinții ei au ales să se despartă. Experiența a fost una dureroasă, însă nu a avut încotro.

În zilele în care mama vedetei, unicul stâlp al familiei, era plecată la muncă, Gina Pistol avea grijă de frățiorul ei mai mic.

A fost experiența care s-a apropiat cel mai mult de ideea de maternitate. Odata cu ea, și-a dat seama ce impact uriaș îl are un părinte în dezvoltarea ulterioară a copilului său, o responsabilitate deloc ușor de purtat pe umeri.

Vezi si: Momente emotionante la Asia Express. Adda, in lacrimi, cand si-a vazut baietelul VIDEO | Demamici.ro

„De exemplu, eu l-am crescut pe fratele meu care e cu 5 ani mai mic decât mine. Mama fiind ocupată cu munca nu avea timp să se ocupe așa mult de el. Și uite că mă uit la el și îmi dau seama că l-am crescut cu foarte mult bun simț, poate prea mult bun simț pentru perioada în care trăim.

Cred că mă gândesc că și copiii mei ar fi la fel. În adâncul sufletului meu normal că îmi doresc și eu un copil, doar că tot amân, mereu zic că la anul, poate, și tot așa. Asta mi-e teamă. Că nu e ca și cum ți-ai lua un animal de companie și după o săptămână, o lună, spui: <<Știi, nu prea mă descurc așa că îl las la un prieten>> Nu poți să faci așa cu un copil”, a mai spus Gina Pistol în interviu.

Vezi si: Chef Sorin Bontea are doi copii. Cum arata familia lui VIDEO | Demamici.ro

Gina Pistol și Smiley și-au surprins fanii chiar în ziua de Paște când au postat pentru prima dată o fotografie în care apar împreună. „Paște fericit! Pace și liniște! Să ne vedem cu bine, curând, sănătoși și plini de viață! Reînviere”, a scris Smiley în dreptul imaginii.

Vezi si: Fiica lui Razvan Fodor, ticuri anxioase dupa plecarea tatalui in „Asia Express” | Demamici.ro

Adda si Catalin Rizea, in postura de parinti! Cat de frumos este baietelul lor, Alexandru | Demamici.ro

 

 

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

12 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni