Gina Pistol a pozat doar în body la 2 luni după naștere. Iubita lui Smiley și-a etalat mândră noile forme postpartum | Demamici.ro

Gina Pistol a pozat doar în body la 2 luni după naștere. Iubita lui Smiley și-a etalat mândră noile forme postpartum. Vedeta a participat la o ședință foto, ocazie cu care și-a etalat noile forme postpartum.

Îmbrăcată doar într-un body negru, frumoasa Gina Pistol a pozat cu multă încredere în studioul foto și a părut că se simte foarte bine în pielea ei.

Primele fotografii au fost postate chiar de Gina, pe profilul de Instagram. Prezentatoarea TV, care a lăsat deoparte de multă vreme tocurile și hainele mulate, în detrimentul ținutelor mai comode, a ales să-și afișeze acum silueta postpartum.

Gina Pistol a pozat doar în body la 2 luni după naștere

„Să te iubești pe tine este cheia spre fericire”, a scris aceasta în dreptul imaginilor.
Chiar dacă vedeta arată în continuare foare bine, la o privire mai atentă se pot observa rotunjimile firești care vin la pachet cu maternitatea. Prin această inițiativă, Gina Pistol le-a încurajat pe femei să se iubească, să își iubească corpul, mai ales după ce au născut.

În timpul sarcinii, Gina Pistol a adăugat 24 kg, însă în doar câteva săptămâni după ce-a adus-o pe lume pe Josephine Ana, a reușit să ajungă la 65 de kilograme.

Gina Pistol, mamă pentru prima dată la 40 de ani

Maternitatea vine la pachet cu multe stări, iar oboseala și starea de agitație se numără printre ele. La vârsta de 40 de ani, Gina Pistol a adus pe lume primul ei copil, o fetiță. Tăticul Smiley s-a dovedit a fi un real sprijin pentru vedetă în această perioadă.
Mai mult, Gina a vorbit deschis și despre provocările din această perioadă, și nu doar despre momentele „roz”.

„Faţa mea după ce am dormit cinci ore. Cinci ore legate, nenică. Am şi părul spălat, ce să mai zic, mă declar o femeie fericită. Deci, am specificat că am părul spălat pentru că acum nu mai pot să-l spăl aşa spontan. Să zic că fac dus şi îmi spăl şi părul. Nuu, nu nene, trebuie să fac programare. Pentru mine cel puţin primele două săptămâni au fost foarte grele.

Nu vreau să par mama perfecta pe Instagram, n-am de gând să fac asta şi nu o voi face niciodată, pur şi simplu vă spun care au fost trăirile mele. Pentru mine primele două săptămâni au fost groaznice.

Nu îmi dădeam seama ce se întâmplă. Tot ce citisem, tot ce mi s-a spus la spital, de către moaşe, de către asistente, am păşit în casă şi am uitat tot. E dureros când plânge şi nu ştii ce să îi faci să îi alini suferinţă şi să nu mai plângă aşa. Cumva toate lucrurile astea adunate aşa m-au epuizat fizic şi psihic. Puţine ore dormite pe noapte…”, a povestit pe Instagram, Gina Pistol.

„Dar.. Oricum mare noroc am cu Andrei pentru ca îmi este de mare ajutor şi se descurcă foarte bine, are darul ăsta de a rămâne calm şi liniştit în momentele în care eu nu sunt calmă şi liniştită. Dacă nu-l aveam pe el, mi-o lua mintea grav prin păpuşoi. Iar dacă vorbesc aşa deschis despre trăirile mele, nu o fac pentru a mă plânge, ci pentru că sunt sinceră”, a adăugat Gina.

Vezi si: Gina Pistol vorbește cu sinceritate despre viața de mămică: „Dacă nu era Smiley, mi-o lua mintea prin păpuşoi” | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol și Smiley au dezvăluit prenumele pe care l-au ales pentru fetița lor | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol, primele impresii din viața de mămică: „Jos pălăria în fața tuturor mamelor!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni