Gina Pistol a dezvăluit de ce nu vrea să arate chipul fetiței. Cu cine seamănă micuța Josephine | Demamici.ro

Gina Pistol a dezvăluit de ce nu vrea să arate chipul fetiței. Cu cine seamănă micuța Josephine. Gina Pistol a devenit mămică anul acesta pentru prima dată, iar din acel moment viața i s-a schimbat complet. Frumoasa prezentatoare TV s-a transformat într-o mămică devotată și își petrece mare parte din timp alături de micuța Josephine.

Fanii care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare au putut vedea până acum doar frânturi din viața vedetei în maternitate, și asta pentru că Gina Pistol a preferat să fie extrem de discretă. Mai ales, în ceea ce o privește pe fiica ei și a lui Smiley.
Deși au trecut aproape 6 luni de când a născut, Gina nu a publicat până acum nicio fotografie cu chipul bebelușului, iar într-o declarație recentă, a explicat și motivul:

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasă de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a spus Gina Pistol pe Instagram.

Totuși, fanii curioși nu s-au arătat mulțumiți de acest răspuns și au vrut măcar să afle cu cine seamănă micuța Josephine.

„Voi încerca să vă răspund la întrebarea: «Cu cine seamănă asta mică?». Băi, nu ne dăm seama. Unii zic că seamănă cu Andrei, eu zic că seamănă cu mine”, a mai spus Gina.

Gina Pistol, primele imagini cu fetița în brațe. Micuța Josephine a fost botezată în luna iunie, tot în mare secret

Dacă până acum mămica Gina Pistol a fost mult mai misterioasă cu apariția fetiței sale, iată că la câteva zile după botez, fanii vedetei au avut ocazia să o vadă mult mai bine în postura de mămica.


Iubita lui Smiley a postat o serie de fotografii pline de emoție cu Josephine, într-o campanie publicitară desfășurată pe pagina ei. Mămica Gina a evitat și de această dată să dezvăluie chipul fetiței sale, însă a strâns zeci de mii de like-uri chiar și așa.

Gina și micuța Josephine au apărut pentru prima dată împreună, în timp ce vedeta își ține fetița în brațe, o mângâie și îi schimbă scutecele, iar rolul de mămică pare că i se potrivește de minune!

Gina Pistol: „„Meseria” de mamă implică și responsabilitatea de a face cele mai bune alegeri pentru copilul tău. Viitorul lor stă în mâinile noastre, ale părinților, de aceea este momentul să lucrăm împreună pentru a le oferi o dezvoltare armonioasă și o lume mai bună.

Privind lumea prin ochii lor, le putem înțelege mai bine nevoile, ideile, dorințele. Iar asta începe cu cele mai mici detalii.”

Vezi si: Gina Pistol, primele imagini cu fetița în brațe. Micuța Josephine a fost botezată în luna iunie | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol și Smiley, botez în mare secret. Primele imagini de la petrecerea de creștinare a fetiței lor | Demamici.ro

Vezi si: Gina Pistol a pozat doar în body la 2 luni după naștere. Iubita lui Smiley și-a etalat mândră noile forme postpartum | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni