Gina Chirilă și-a arătat abdomenul la 3 zile după ce-a născut. Soția lui Bogdan Vlădău poartă centură postnatală | Demamici.ro

Gina Chirilă și-a arătat abdomenul la 3 zile după ce-a născut. Gina Chirilă a devenit mamă pentru prima dată în urmă cu trei zile. Soția lui Bogdan Vlădău le-a făcut cunoștință prietenilor virtuali cu micuța Katia. Le-a arătat o parte din față: gurița și năsucul.

Proaspăta mămică se recuperează după naștere. După această perioadă, care într-adevăr este mai grea pentru orice femeie care aduce pe lume un copil, fotomodelul a promis că va vorbi despre felul în care a decurs nașterea.

Gina Chirilă și-a arătat abdomenul la 3 zile după ce-a născut

„Vă mulțumesc mult pentru toate mesajele voastre! Mă refac și promit că vorbesc cu voi. Love, G”, a fost mesajul transmis de Gina Chirilă pe contul de Instagram. Pe același cont de socializare, fotomodelul a postat fotografii cu florile pe care le-a primit de la Bogdan Vlădău, dar și cu abdomenul.

Deși au trecut doar trei zile de când și-a adus pe lume fetița, Gina nu a ezitat să-și arate burtica. Soția lui Bogdan Vlădău a ales să poarte o centură postnatală care să o ajute să revină mai repede și mai ușor la forma inițială.

Gina Chirilă a fost foarte activă în timpul sarcinii, iar acest lucru s-a văzut. Fotomodelul a pus puține kilograme pe care, probabil, a și reușit să le dea jos. Faptul că a făcut foarte mult sport înainte de a rămâne însărcinată, dar și pe perioada sarcinii au ajutat-o să aibă o condiție fizică foarte bună și o siluetă de invidiat.

Gina Chirilă, declarații despre nașterea în pandemie

„Mă întreabă multă lume zilele astea dacă nu îmi este frică să nasc pe vreme de pandemie…am sa va răspund aici și sper să vă motivez cumva și să vă conving in același timp cât de important este sa stam in izolare, sa fim înțelegători, selectivi și receptivi la informațiile din jurul nostru!

Aleg sa nu îmi fie frica, ci sa respect măsurile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le urmeze(gravida sau nu) pentru a trece cu bine prin aceasta perioada. Așa ca apelez la voi, la înțelegerea voastră in ceea ce privește importantă normelor de igiena și izolare din aceasta perioada, pentru a ieși învingători, educați, liniștiti și de ce nu, mai buni din aceasta experiența”, a scris Gina.

Vezi si: Bogdan Vlădău a devenit tătic. Gina Chirilă a născut | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni