Gabriela Cristea, 4 ani de când a devenit prima dată mamă: „Copilul acesta, Victoria, ne-a schimbat hotarele sufletești” | Demamici.ro

Gabriela Cristea, 4 ani de când a devenit prima dată mamă: „Copilul acesta, Victoria, ne-a schimbat hotarele sufletești”. Gabriela Cristea este mama a două fete superbe, cu ochi albaștri, care îi aduc în prezent cea mai mare bucurie.

În urmă cu câțiva ani, vedeta doar visa la aceste momente și nici nu se gândea ca va veni ziua când va trăi emoția de mamă la dublu.

Pe 23 septembrie, fetița cea mare a cuplului Gabriela Cristea-Tavi Clonda a împlinit 4 anișori. Micuța Bella Victoria Margot a fost sărbătorită acasă, în sânul familiei, cu cele mai apropiate persoane.

Printre prietenii cuplului s-au numărat și nașii lor, Mădălin Ionescu și Cristina Șișcanu, care au venit însoțiți de fetița lor cea mică, Petra.

„Copilul acesta, Victoria, ne-a schimbat hotarele sufletesti. Va multumim din suflet pentru toate mesajele primite pe Insta si Facebook, dar si pentru cele private sau personale. Au fost cateva zile de rasfat si iubire venita de la voi, cei care ne urmariti, asa ca facem o reverenta in fata voastra si va imbratisam cu tot dragul”, a transmis Gabriela Cristea.

Gabriela Cristea a realizat singură decorațiunile pentru petrecerea fetiței sale.
Vedeta a mărturisit că, din cauza pericolului actual cauzat de valul 4 pandemic, a ales să nu apeleze la o echipă specializată de realizarea a decorațiunilor.

Împreună cu Tavi Clonda, ea s-a ocupat de umflarea baloanelor și au reușit să transforme un perete întreg într-un decor de vis, colorat și plin de baloane.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au devenit părinți după o perioadă în care au apelat la tratamente de fertilitate. La scurt timp după, vedeta avea să afle că a rămas din nou însărcinată, cu cea de-a doua fetiță a lor. Micuța Thea Iris Selena avea să le întregească familia, fără ca acest lucru să fie plănuit.

„Victoria, 4 ani! Dooomneeee, cand au trecut? Acum 4 ani am trait unul dintre cele mai intense si emotionante momente din viata, unul din momentele acelea de le numeri pe degetele de la o mana si mai raman degete de numarat. Nici anul asta nu mi-am facut curaj sa postez bucatica aceea de film cu prima noastra intalnire fata in fata, e greu de privit cascada aceea de sentimente, chiar si pentru mine acum.

De acolo am tras linie si viata mea e ALTCEVA. Imi aduc aminte ca era slabuta dar lunga, a tras un tipat ca sa afle toata lumea ca a venit pe lume, iar doamna doctor mana a doua (din pacate nu imi mai amintesc cum se numeste) care o asista pe cea mai minunata din lumea dna doctor ginecolog Oana Moise a exclamat: „avem o balerina cantareata”.

Tavi se invartea in jurul ei mandru si emotionat ca iesise totul mai bine decat ne-am gandit. Era asa de dornic ca totul sa fie perfect incat cred ca i-a spus doamnei doctor cam de 20 de ori ca ne asteapta chitul de celule stem la spital😜😍

Azi ne-am pupam cu totii de dimineata de „ne-am albit” (mai mult eu🥳), ea si-a dorit sa mearga la gradi in pijamale dar mi-am pus toate farmecele in functiune si pana la urma am reusit sa o conving ca in camasuta si fustita e muuuuult mai draguta, iar Iris a cantat cu mine primul ei „multi ani traiasca„ pentru Dtaria.

Pe la 10:00 m-am dus sa ii iau tortul comandat pentru prima petrecere din viata noastra la care nu participam, cea de la gradi, iar pe drum am realizat ca mica mea mare incepe sa guste din independenta. Am plans de a sarit camasa de pe mine… de fericire, de mandrie, de drag. Daca vreti sa ii urati la multi ani, va invit!

Azi ma falesc ca un paun, are mama fata mare si frumoasa. Victoria are 4 ani! La multi ani, copilul meu iubit! Te iubesc pana la stele si inapoi!”, a mai transmis vedeta.

Vino alături de noi în grupul „De mămici, graviduțe și bebei”!

Vezi si: Gabriela Cristea i-a rupt turta fetiței sale la 2 ani. Ce a ales micuța Iris de pe tavă VIDEO | Demamici.ro

Vezi si: Gabriela Cristea vrea să apeleze la un psiholog pentru fetița cea mică: „Nu știm ce să mai facem. De ceva timp Iris se dezbracă de haine pe timpul nopții” | Demamici.ro

Vezi si: Zi de sărbătoare pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda. Victoria, fetița lor cea mare, a împlinit 3 ani | Demamici.ro

Vezi si: Gabriela Cristea, obezitate de gradul 1 după cele două sarcini. Ce dietă a ținut pentru a scăpa de 25 kg | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni