Mirela Vaida vrea să devină mamă pentru a patra oară: „Am și ales nume pentru fetiță, că fetiță vrem să fie” | Demamici.ro

Mirela Vaida vrea să devină mamă pentru a patra oară: „Am și ales nume pentru fetiță, că fetiță vrem să fie”. Mirela Vaida se gândește să devină mamă pentru a patra oară. Prezentatoarea TV are deja o familie numeroasă, cu trei copii, care îi aduc cea mai mare bucurie sufletească, însă Mirela Vaida nu vrea să se oprească aici și visează să-și mărească familia cu… încă o fetiță.

Într-un interviu recent, vedeta a recunoscut că s-a gândit mult la un posibil nou membru al familiei, până în punctul în care a ales chiar și numele. Visul Mirelei Vaida este să aibă două fete și doi băieți, motiv pentru care speră ca la următoarea sarcină să aibă încă o fetiță.

Mirela Vaida vrea să devină mamă pentru a patra oară

„Râdeau şi colegii de mine, îmi spuneau să nu-mi iau vacanţe prea des, pentru că la mine se echivalează cu numărul de copii. Ne gândim des la al patrulea copil, am şi ales nume pentru fetiţa noastră, că fetiţă vrem să fie. Doar că anul acesta a fost un pic mai greu pentru noi, am stat în casă cu trei copii timp de 8-9 luni şi ne-am dat seama că nu e tocmai uşor.

Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident”, a spus Mirela Vaida într-un interviu pentru OKMagazine.

Deși viața cu trei copii și o carieră activă pot fi solicitante, Mirela Vaida este susținută și de familie, iar soacra este cea care o ajută cu copiii.

Chiar și așa, prezentatoarea TV nu ia în calcul să facă acest pas decât abia anul viitor.

„Anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi. Dacă mă întrebi ce vreau, îţi zic că vreau să mai aştept până la anul”, a mai spus Mirela Vaida.

Mirela Vaida este căsătorită din 2009 cu Alexandru Vaida și au împreună 3 copii.
Carla, fetița lor cea mai mare, are 6 ani și jumătate. Apoi a venit pe lume Tudor, iar Vladimir, în vârstă de 2 ani și jumătate, este mezinul familiei și va merge la grădiniță peste câteva luni, atunci când va împlini 3 ani.

Vezi si: Mirela Boureanu Vaida a explicat de ce a ales sa nasca natural: „Initial picasem si eu in acest trend al cezarienelor!”| Demamici.ro

Vezi si: Mirela Boureanu Vaida a nascut! Prima poza din spital: „Va scriu chiar din sala de nasteri!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

17 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni