Știri externe

Fiul lui Sinead O’Connor și-a pus capăt zilelor la 17 ani: „lumina vieții mele a decis să-și încheie călătoria și acum este cu Dumnezeu!” | Demamici.ro

Fiul lui Sinead O’Connor și-a pus capăt zilelor la 17 ani: „lumina vieții mele a decis să-și încheie călătoria și acum este cu Dumnezeu!” Cântăreața Sinead O’Connor a anunțat pe contul său de socializare că fiul ei, Shane, a murit. Din mesajul făcut public pe Twitter reiese că adolescentul în vârstă de 17 ani și-ar fi luat viața.

Sinead O’Connor (în vârstă de 55 de ani): „Fiul meu frumos, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis să-și încheie călătoria și acum este cu Dumnezeu. Fie ca sufletul lui să se odihnească în pace și nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu… Te iubesc atât de mult. Te rog, fii în pace.”

Ulterior, artista a mai distribuit o melodie aparținând cântărețului Bob Marley, pe care a dedicat-o fiului său.

„Asta e pentru Shaney al meu. Lumina vieții mele. Copilul meu cu ochi albaștri. Mereu vei fi lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniță nu ne poate despărți”, a mai scris Sinead O’Connor.

Fiul lui Sinead O’Connor și-a pus capăt zilelor la 17 ani. Shane O’Connor avea gânduri sinucigașe și era internat într-un spital de psihiatrie

În cursul zilei de joi (06.01.2022), Shane O’Connor a fugit din unitatea medicală în care era internat. Mama sa a transmis public o serie de mesaje pentru a-l face pe adolescent să se întoarcă în spital.

„Shane, viața ta este prețioasă! Dumnezeu nu ți-a dat acel zâmbet frumos pe chip pentru nimic. Lumea mea s-ar prăbuși fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog, nu-ți face rău. Mergi la Garda și te vom duce la spital”, a scris artista în vârstă de 55 de ani, în încercarea disperată de a preveni o tragedie.

„Acesta este un mesaj pentru fiul meu, Shane. Nu mai este deloc amuzant toată situația asta cu dispărutul. Mă sperii foarte tare. Te rog să mergi la secție. Dacă ești cu Shane, te rog, sună Garda pentru propria lui siguranță”, a fost un alt mesaj publicat de cîntăreață, înainte de a afla că fiul său a murit.

Vestea tragică a fost confirmată și de polițiști. „Trupul neînsuflețit a fost recuperat din zona Wicklow, vineri, 7 ianuarie 2022. Este vorba despre o persoană dată dispărută, respectiv Shane O’Connor, în vârstă de 17 ani”, se arată în comunicatul organelor de ordine.

Fanii și celebritățile au transmis mesaje de condoleanțe la scurt timp după ce artista a dezvăluit vestea tragică. Shane O’Connor este fiul lui Sinead și a lui Donal Lunny, un cunoscut producător și interpret irlandez de muzică folk. Sinead și Donal s-au despărțit la scurt timp după nașterea lui Shane. Cântăreața a fost căsătorită de patru ori și are patru copii.

Depresia la adolescenți

În ultima decadă, rata suicidelor a crescut cu peste 200%. 20% dintre adolescenți au probleme emoționale, iar o treime dintre aceștia primesc tratament și îngrijiri de specialitate pentru vindecarea depresiei. Depresia a devenit cea mai des întâlnită boală cu care se confruntă cadrele medicale de specialitate. Doar în America de Nord, aproximativ 8 milioane de oameni suferă de depresie.

Depresia este foarte des întâlnită în rândul adolescenților, ea ducând la dificultăți în procesul de studiu, probleme la locul de muncă sau în viața personală. Tulburările nevindecate în perioada adolescenței se vor reflecta în viața de adult.

Vezi si: Depresia postnatala explicata de psihoterapeutul Isabela Mihut – cauze, simptome, tratament | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni