Fiul lui Madalin Ionescu, grave probleme neurologice dupa ce-a facut varicela la 2 luni. „Cand ai neuronii prajiti, ce sa faci?” | Demamici.ro

Madalin Ionescu este unul dintre cei mai apreciati prezentatori TV din Romania. Cu toate ca prezenta sa pe micile ecrane a fost constanta, lumea nu a stiut prea multe despre drama pe care o ascunde in viata sa personala.

Fiul lui Madalin Ionescu, diagnosticat cu hemipareza

Madalin Ionescu are trei copii: Petra – din casatoria cu Cristina Siscanu si Stefania si Filip dintr-o casnicie anterioara. Baiatul prezentatorului TV a fost diagnosticat cu hemipareza, afectiunea insemnand ca problemele neurologice cu care se confrunta sunt grave.

„Filip are o hemipareza (n.r – hemipareza rezulta dintr-o leziune de neuron, motor central. Afecteaza limbajul si da tulburari senzoriale si cognitive), nu este autist, asa cum s-a scris”, declara Madalin Ionescu in urma cu cativa ani.

Se pare ca Filip s-a nascut perfect normal, insa a facut varicela cand avea doar 2 luni. Madalin Ionescu a vorbit despre afectiunea fiului sau:

Madalin Ionescu: Filip a avut o neşansă, a fost un caz special. Cu el am făcut mari eforturi, deşi când ai un copil care trece printr-o dramă, nu poţi spune că ai făcut suficient… El nu prea mai poate fi ajutat.

Când ai neuronii prăjiţi, ce să mai faci? Filip s-a născut perfect sănătos, normal, dar a luat virusul varicelei la vârsta de două luni, iar vaccinul nu exista la noi… Acum, fizic vorbind, el are încă foarte multe din abilităţile unui om normal. Dar mi-e foarte greu să-mi imaginez că va fi integrat…

Este extrem de creativ! Are o imaginaţie incredibilă! Desenează inimaginabil, fotografiază, scrie, a ajuns să descarce programe de pe internet înainte să ştie să citească. Are o memorie vizuală excelentă. Neputând să vorbească, a trebuit să-şi dezvolte alte abilităţi.

Madalin Ionescu are o relatie speciala cu Filip

Madalin Ionescu, impreuna cu Cristina Siscanu, si-a ingrijit copiii cu multa dedicare, iubire si responsabilitate. Prezentatorul TV are o relatie speciala cu Filip.

„Nu pot sa uit parul tău creț si blond de la început! Nu pot sa uit zâmbetul tău zilnic… împotriva loviturilor pe care destinul ti le-a pregătit. Nu pot sa uit ca ai fost din prima clipa nedezlipit de mine.

Nu pot sa uit ca in brațele mele adormeai si te linișteai imediat. Nu voi uita vreodată ca m-ai ales. La muuuultiii ani, Filip! Tati te iubește enorm! Sa fii fericit, sanatos si veșnic bucuros”, a fost mesajul pe care Madalin Ionescu i l-a transmis lui Filip cu ocazia aniversarii.

In cazul lui Filip, centrii vorbirii sunt cei afectati, iar limba este pe jumatate paralizata, dupa cum declara chiar Madalin Ionescu, potrivit evz.ro.

Copiii din prima casatorie locuiesc cu Madalin Ionescu si cu Cristina Siscanu. Stefania si Filip isi vad mama de cateva ori pe an.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

6 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână