Mămici și tătici celebri

Fiul lui Cove a împlinit 14 ani. Bogdan e deja adolescent și vrea să-i calce tatălui pe urme | Demamici.ro

Fiul lui Cove a împlinit 14 ani. Motive de sărbătoare pentru actorul și prezentatorul TV Gabriel Coveșeanu. Cove și-a sărbătorit la început de martie fiul cel mare. Vedeta TV este mândru tată a doi băieți, iar fiul cel mare a pășit deja spre vârsta adolescenței.

Bogdan a împlinit vârsta de 14 ani. Cove se miră de rapiditatea cu care a trecut timpul. Acești ani parcă au zburat.

Fiul lui Cove a împlinit 14 ani. Cove, urare specială pentru fiul cel mare de ziua lui: „Am învățat atât de multe lucruri de la tine”

Bogdan este fiul din prima căsnicie a lui Cove, însă cu care a păstrat aceeași relație apropiată tată-fiu, în ciuda separării de mama lui. De ziua de naștere a fiului său, actorul a ținut să împărtășească în mod public admirația ce i-o poartă fiului său, printr-o urare aparte.

Fiul lui Cove a împlinit 14 ani. Urarea specială transmisă de Cove

„La multi ani, Bogdan! Nu-mi vine să cred că au trecut deja 14 ani de când te-am cunoscut. 🤗

Am învățat atât de multe lucruri de la tine în tot acest timp, dar mai important decât orice, am învățat să apreciez momentele amuzante și haioase pe care le împărtășim împreună. Să ne amuzăm în continuare și să descoperim împreună mai multe lucruri amuzante și interesante în viitorul apropiat!

Te iubește tata! ❤️”, i-a transmis Cove.

Bogdan vrea să-i calce pe urme tatălui său

Cove își susține cei doi fii pe calea ce vor să o urmeze, iar Bogdan pare că a moștenit din înclinația artistică a tatălui său. Adolescentul visează să pășească pe calea actoriei, însă, ce-i drept, nu aici în România, ci mai degrabă peste hotare.

„Și cumva el a ieșit din sfera asta a teatrului pentru copii, nu se mai consideră neapărat copil, suntem așa în zona preadolescentină. Dar mai nou mi-a mărturisit că își dorește să devină actor de talie internațională. Nu vrea totuși un actor aici, în România, el vrea undeva în lumea largă.

Eu îl voi susține în tot ce va dori el să facă. Deocamdată, e un copil și își poate permite să viseze cât mai mult și e bine să viseze cât mai mult. Cel mic, în schimb, face tot felul de măscării, dar nu vrea să le facă într-un grup organizat”, povestea Cove într-un interviu pentru ego.ro.

Gabriel Coveșeanu a devenit cunoscut pe micul ecran cu numele Cove, însă la bază el este actor și în prezent director al teatrului de copii „Ion Creangă” din București. Actorul are doi băieți, Bogdan și Mihai, din cele două căsnicii ale sale.

Vezi și: Andreea Bălan, petrecere ca-n povești pentru micuța Clara! Fetița cea mică a artistei a împlinit 4 ani | Demamici.ro

Vezi și: Andreea Antonescu, însărcinată în „America Express”: „Pe lângă Andreea, eu am avut-o și pe ea în burtică și m-a protejat” VIDEO | Demamici.ro

Vezi și: Puya și Melinda Gărdescu, părinții a trei fete. Cum s-au cunoscut și ce spune artistul despre viața de familie | Demamici.ro

Vezi și: Ce familie frumoasă are Nelu Cortea, partenerul lui Cătălin Bordea, de la „America Express” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

o zi

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

o zi

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

3 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 săptămâni