Mămici și tătici celebri

Fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor a împlinit 12 ani: „La mulți ani, copil frumos!” | Demamici.ro

Fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor a împlinit 12 ani. 24 martie este o zi cu adevărat specială în familia Fodor. Diana, fiica lui Răzvan și a Irinei Fodor, își sărbătorește ziua de naștere. Anul acesta bifa se mută în dreptul numărului 12, însă oricâți ani ar trece și orice vârstă ar împlini Diana, pentru părinți emoțiilor vor fi întotdeauna la fel de mari.

Răzvan Fodor a postat pe contul său de socializare o serie de fotografii cu Diana, dar și cu Irina, cu ocazia zilei de naștere a fetiței sale. Fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor a împlinit 12 ani.

„Nu cred că sunt singurul care și-a pus, din adolescență și până la maturitate, tone de întrebări despre cine sunt, ce caut în viața asta, care îmi e rostul, ce scop am, și altele din seria existențialelor… acum 12 ani, am aflat TAINA! ❤️ La mulți ani, copil frumos!❤️ #familyfirst”, a scris Răzvan Fodor în dreptul fotografiilor emoționante.

Fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor a împlinit 12 ani. Diana Fodor, un copil de nota 10 la naștere

Fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor a împlinit 12 ani. Diana Fodor a venit pe lume cu nota 10 și tot maximă a fost și fericirea pe care le-a adus părinților săi în fiecare moment. În urmă cu 12 ani, în 2011, Răzvan Fodor era emoționant, mai agitat chiar decât proaspăta mămică și aștepta să-și cunoască minunea.

„Am crezut că nu mai vine acest moment. Diana s-a născut la ora 11:45, este un copil superb, are 3,300 kilograme şi a luat nota 10 la naştere. Atât ea, cât şi Irina sunt foarte bine, eu sunt ceva mai agitat”, a declarat Răzvan Fodor, în ziua în care s-a născut fiica sa.

Fiica Irinei și a lui Răzvan Fodor a împlinit 12 ani. Cum a început povestea de iubire dintre Irina și Răzvan Fodor? S-au căsătorit în 2010 și au împreună o fetiță

Irina Fodor avea doar 19 ani când l-a întâlnit pe Răzvan Fodor. Era studentă la Facultatea de Jurnalism și făcea figurație specială la Buftea. Pe platourile de filmare l-a întâlnit pe Răzvan Fodor, care a remarcat-o și a invitat-o să-l însoțească la botezul copilului unui prieten. Acolo, Irina avea să treacă un prim test.

„I s–a tras scaunul de sub fund. Da! Exact de sub fund! Nu doar ei, ci tuturor femeilor și soțiilor din gașcă care au venit foarte simandicos aranjate la un asemenea eveniment. (Fraților, era doar un botez! Hai să ne relaxăm și să ne simțim bine, zic). A râs cu hohote(…) Plăcut surprins, mirat și contrariat, am trecut peste primul hop… ”, a povestit Răzvan Fodor pe blogul său, cu privire la modul în care a decurs prima întâlnire cu actuala sa soție. Citește articolul complet aici!

Biografie Irina Fodor: Carieră

Irina Fodor s-a născut în Buzău, acesta fiind și locul copilăriei sale. Studiile le-a definitivat în București unde a absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității din București. La începutul carierei sale, Irina Fodor a fost reporter și co-prezentator în diverse proiecte de televiziune. Primul rol important în calitate de prezentator TV a fost la cârma emisiunii „Poveștiri adevărate”.

În anul 2021, cariera Irinei Fodor a cunoscut o ascensiune fulminantă odată cu proiectele „Asia Express” și „Chefi la cuțite”. Prezentatoarea TV este recucoscătoare pentru șansele care i-au fost oferite: „Când producătorii m-au întrebat dacă vreau să merg în Asia Express, recunosc, m-am uitat un pic peste umăr, să văd dacă nu cumva vorbesc cu cineva din spatele meu. Nu mă gândeam că după „Chefi la cuțite” va urma atât de repede un alt proiect.

Apoi, când mi-am dat seama că întrebarea îmi e direct adresată, mi s-au înmuiat genunchii”, a declarat Irina pentru a1.ro.

Cum se descrie Irina Fodor

Irina Fodor pe blogul personal: „Sunt un purtător de ADN vesel, sufletist, cu fața la joc. Sunt un cumul al celor care sunt și care au fost în viața mea.

Sunt, pur și simplu, Irina: mamă pentru Diana, soție pentru Răzvan, fiică pentru părinții mei, soră, prietenă, colegă. Un om simplu, cu zeci de roluri, ca toată lumea.

Respect punct cu punct tipologia de femeie-copil: acum pot să fac baloane de săpun sau să mă joc cu cea mică Baba Oarba de la egal la egal, dar e de ajuns să primesc un telefon de la serviciu sau să îmi ceară cineva ajutorul ca să mă adun și să devin responsabilă și matură.”

Vezi și: Cum a început povestea de iubire dintre Irina și Răzvan Fodor? S-au căsătorit în 2010 și au împreună o fetiță de 11 ani | Demamici.ro

Vezi și: Diana, fetița lui Răzvan și a Irinei Fodor, a împlinit 11 ani: „Mami și tati te iubesc nespus! Îți doresc încă de 10 ori câte 11!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână