Mămici și tătici celebri

Fiica cea mică a lui Mihai și a Elwirei Petre a împlinit patru ani. Cât de frumoasă e Ariana! | Demamici.ro

Fiica cea mică a lui Mihai și a Elwirei Petre a împlinit patru ani. Bucurie mare în familia lui Mihai Petre! Mezina familiei, Ariana, a împlinit miunata vârstă de patru ani! 

Cu acest prilej, atât Elwira Petre, cât și Mihai Petre au postat pe contul lor de Instagram un video cu micuța, care se joacă liniștită, în timp ce este filmată. „La mulți ani, Ari!”, au scris părinții fericiți pe rețeaua de socializare.

Video-ul cu mezina familiei Petre a adunat mii de like-uri. Ariana are ochii albaștri și părul blond, moștenind, parcă, cele mai frumoase trăsături de la părinții săi.

„La mulți ani binecuvântați!”, „La mulți ani frumoși ca tine și fericiți!”, „Ce mare s-a facut prințesa mică. La mulți ani pui de om!”, „La mulți ani, papușă frumoasă! Să fii sănătoasă și mereu veselă!”, „La mulți ani, frumusețe!”, au fost doar câteva dintre mesajele internauților la postarea Elwirei Petre.

Care este secretul relației minunate dintre Mihai și Elwira?

Mihai Petre și Elwira Duda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de 13 ani. Cei doi au dansat la mai multe concursuri de dans împreună, însă nu a fost dragoste la prima vedere.

După luni de zile petrecute împreună pe ringul de dans, dar și la repetiții, Mihai Petre și Elwira și-au dat seama că au multe lucruri în comun, așa că au decis să facă și… pasul cel mare.

În anul 2008, Mihai Petre și Elwira și-au unit destinele, într-un eveniment aparte, cu 200 de invitați. Din acel moment, cei doi dansatori coregrafi au devenit parteneri nu doar pe scenă, dar și cu acte în regulă.

Ulterior, colaborarea lor de succes avea să se extindă, odată cu înființarea unei școli de dans în București, care le poartă numele.

Mihai a dezvăluit, în urmă cu ceva vreme, care crede el că este secretul relației sale de lungă durată cu Elwira. „Cred că respectul este foarte important, să înțelegi că nu întotdeauna realitatea ta este realitatea aplicabilă tuturor, ci un adevăr propriu. Contează să înțelegi că există diferențe, că fiecare simte lucrurile într-un anumit mod. Și dragostea, evident. Eu nu simt că am devenit un cuplu cu o rutină, cu un program deja clar stabilit.

Reușim să ne surprindem reciproc în fiecare zi. Lucrăm împreună, avem spațiu pentru familie, spațiu pentru noi doi. Este important ca viața să nu fie liniară, monotonă, ci să găsești echilibru între timpul pentru tine, pentru pasiunile tale și pentru familie. Dinamica unei relații este foarte complexă. Dacă ai echilibru și respect, lucrurile merg”, mărturisea Mihai Petre în trecut, pentru Libertatea.

Mihai și Elwira Petre  au împreună două fiice, Catinca și Ariana.

Vezi și: Zi de sărbătoare în familia lui Mihai Petre! Catinca, fetița cea mare, a împlinit 9 ani: „știu pentru cine și pentru ce trăiesc” | Demamici.ro

Vezi și: Mihai Petre și Elwira, o familie construită în pași de dans. Cele două fetițe, Catinca și Ariana, seamănă leit cu mama lor | Demamici.ro

Sursa foto: Faceboook

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni