Știri interne

Fiica Adrianei Iliescu a absolvit liceul șefă de promoție. La ce facultăți vrea să studieze Eliza | Demamici.ro

Fiica Adrianei Iliescu șefă de promoție. Are 17 ani și știe deja ce carieră își dorește să urmeze. Eliza Iliescu nu se laudă cu rezultatele ei, dar a absolvit liceul cu o medie generală aproape de 10.

„Nu-mi place să mă laud cu asta! Așa că nu vă voi spune exact media mea generală. Să zicem că e de peste 9.50!”, a spus tânăra, care nu s-a considerat niciodată vedetă, deși de multe ori ea și mama ei au ocupat primele pagini ale ziarelor.

Fiica Adrianei Iliescu șefă de promoție

„Nu m-am considerat niciodată, așa cum spuneți dumneavoastră, o mică-vedetă. Dimpotrivă am fost și sunt un om normal. Colegii și profesorii mei așa cred că m-au privit. Și eu la fel pe ei, ca pe niște oameni normali. Uneori însă am aflat că există și excepții. Nu-mi face nicio plăcere să vorbesc despre asta și vreau ca lumea să mă considere un om normal, așa cum îi văd și eu pe cei din jurul meu”, a mai spus Eliza Iliescu pentru Impact.

În prezent, fiica Adrianei Iliescu studiază pentru examenul de bacalaureat și susține că nu are emoții.

„M-am pregătit bine pentru acest examen, așa că-l aștept încrezătoare în forțele mele. Nu am prea mari emoții!”, spune tânăra, care se gândește deja la facultate.

Eliza Iliescu vrea să urmeze două facultăți

Fiica Adrianei Iliescu șefă de promoție. Vrea să se înscrie la două facultăți, în România. „Nu am luat niciun moment în calcul varianta de a studia în străinătate. Așa că m-am oprit asupra a două variante. Este vorba despre Facultatea de Litere, dar și de cea de Filosofie. Am decis să urmez modelul mamei și cum ea a fost profesoară, asta vreau să fac și eu! Realizez că nu va fi simplu, mai ales că voi încerca să le urmez în paralel, dar îmi doresc să încerc să fac asta! Și să calc pe urmele mamei”, a mai declarat ea.

Adriana Iliescu a împlinit de curând 84 de ani. Fosta profesoară de română a devenit mamă la 66 de ani, fiind considerată cea mai în vârstă mamă din România. Adriana Iliescu are o pensie moderată și din aceasta încearcă să o susțină financiar pe fiica ei, Eliza, care în curând va fi studentă.

Vezi și: Ramona Bădescu, gânduri de mamă la 51 de ani: „Îmi pare rău că Dumnezeu mi l-a dat atât de târziu” | Demamici.ro

Vezi și: Mamă pentru prima oară la 49 de ani: „Oamenii îmi spun că voi muri înainte să apuc să văd etapele importante din viața copilului” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni