Fetita de 3 ani, in stare grava dupa ce a cazut de la etajul 3. Fetita era in grija bunicii VIDEO | Demamici.ro

Fetita de 3 ani, in stare grava dupa ce a cazut de la etajul 3. O fetita de 3 ani din Craiova a supravietuit miraculos dupa ce a cazut de la etajul 3 al blocului in care locuieste.

Copila era acasa cu bunica, in timp ce parintii plecasera in oras cu treburi. Micuta, in varsta de 2 ani si 7 luni, i-a cerut bunicii sa o ridice la geam ca sa vada cand se intoarce mama de la cumparaturi.

Se pare ca fetita s-a sprijinit de plasa pentru insecte de la fereastra. Aceasta s-a deschis, iar copila a cazut in gol. Bunica a povestit cum s-a intamplat totul pentru Stirile Kanal D: „Eu o tineam aici. Ea doar a facut asa (n.r. – a impins plasa de insecte) si cand se desfacu a si cazut.”

In stare de soc, batrana a spus ca nu a stiut cum sa reactioneze cand copila s-a aplecat pe fereastra. „Am cosmaruri cred ca toata viata mea daca se intampla ceva cu fata. Nu pot sa mai supravietuiesc”, a adaugat batrana.

Copila a fost transportata de urgenta la spital. Se afla internata la terapie intensiva, cu fracturi multiple.

„In acest moment este intr-o stare grava. Primeste tratament complex de terapie intensiva. Este monitorizata permanent”, a declarat Cristina Geormaneanu, purtatorul de cuvant SJU Craiova.

Politistii fac acum cercetari pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs incidentul.

Vezi si: O fetita de 18 luni a murit dupa ce a alunecat din bratele bunicului, in timp ce se aflau pe un vas de croaziera | Demamici.ro

Un caz asemanator s-a produs in vara lui 2019 cand Chloe Wiegand, in varsta de 18 luni, a murit dupa ce a cazut de la 45 de metri inaltime, in timp ce se afla pe vasul de croaziera, in San Juan.

Potrivit primelor informatii, micuta ar fi alunecat din bratele bunicului sau matern si a cazut pe fereastra vasului. Mai multe informatii despre acest caz AICI.

Este foarte important ca parintii sa-si supravegheze in permanenta copiii. De asemenea, ferestrele pot fi asigurate cu sisteme speciale. Instalarea se face usor, fara gaurire, insurubare sau lipire, iar inlaturarea sigurantei nu lasa reziduri.

Vezi si: Masuri de siguranta pentru copil. Orice parinte trebuie sa le stie | Demamici.ro

Numai in Germania peste 50 de copii cad anual pe fereastra sau de la balcon si sufera accidente grave, de multe ori fatale.

Totul dureaza deobicei doar cateva secunde. Micutii scapa neobservati, se catara pe pervazul ferestrei, deschid fereastra si-si pierd echilibrul. Cei mai afectati copii sunt deobicei cei cu varsta cuprinsa intre 1 si 3 ani.

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

3 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

4 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

5 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

5 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână