Era insarcinata in 25 de saptamani cand s-a casatorit cu barbatul pe care il iubea. Ce s-a intamplat cu bebelusul la cateva ore dupa nunta | Demamici.ro

O mama daramata de durere a povestit cum si-a pierdut bebelusul nascut prematur la doar patru zile dupa ce ea si tatal copilului ei s-au casatorit in curtea spitalului.

Colleen Jayasuriya, 32 de ani, din Cairns, Queensland, si sotul ei Marrillo s-au casatorit in gradina spitalului Townsville, in mai, dupa ce Colleen a fost transferata acolo datorita complicatiilor din timpul sarcinii.

„Nu suntem religiosi, dar am vrut sa fim uniti ca o familie. Era ceva important pentru noi,” a spus Collen, potrivit Daily Mail. La cateva ore dupa ceremonie, Collen, care era insarcinata in 25 de saptamani, a fost dusa de urgenta in sala de operatii pentru a-l naste pe Leo, care a murit in bratele parintilor sai patru zile mai tarziu.

Collen, care este asistenta medicala a spitalului Cairns Base, a spus ca in timpul sarcinii nu a experimentat nicio complicatie. Totusi, la 22 de saptamani, a inceput sa aiba crampe care cresteau in intensitate.

„Nu credeam ca acele crampe inseamna ceva sinistru si nu am crezut ca este ceva anormal dar acum, cand incerc sa privesc inapoi, ma gandesc ca putea insemna inceputul contractiilor,” a continuat aceasta.

Dupa ce a ajuns la spital si a facut mai multe teste, i s-a spus ca are sanse mari sa nasca prematur. La recomandarea medicului obstetrician, a incetat sa mai lucreze sau sa mai faca exercitii.

Chiar daca nu era fortata sa stea la pat, a fost sfatuita sa ia lucrurile usor si sa nu se forteze prea mult. Cand era insarcinata in 23 de saptamani, Colleen s-a internat la spitalul Townsville pentru ca a inceput sa aiba crampe tot mai frecvente si mai intense.

„Fiecare zi conta. Rata de surpavietuire era de 50%. Am ajuns la saptamana 25 si fiecare interventie care mi se dadea inseamna mai mult timp,” a mai spus aceasta.

Cuplul planifica sa se casatoreasca inaintea nasterii lui Leo, chiar in weekendul de dupa internarea viitoarei mamici. Planul lor de a se casatori in Tasmania a trebuit sa fie anulat.

„A fost chiar dragut. Am avut o mica ceremonie in gradina spitalului. Am gasit online o rochie si o pereche de pantofi, iar Marillo a mers sa le ridice pentru mine. Echipa spitalului s-a mobilizat fara sa stim si a adus pe cineva care sa ma machieze si sa-mi faca parul, dar si o persoana care sa aduca aranjamente florale.

Totul a fost organizat in trei zile. Aveam mintea impartita in multe parti, insa personalul spitalului ne-a ajutat extrem de mult”.

A stat internata timp de doua saptamani in spital fara vreun semn ca va naste, insa la cateva ore dupa nunta lucrurile au luat o turnura drastica, fiindca au inceput contractiile extrem de dureroase si a fost dusa de urgenta sa nasca.

Dupa ce l-a nascut, Colleen stia ca rata de surpavietuire de 70% data pana atunci nu putea fi reala, si a avut un presentiment rau. Din pacate, Leo a suferit o hemoragie grava la creier.

Din nefericire, la patru zile dupa nastere, micutul Leo s-a stins din viata, insa parintii sunt recunoscatori ca au avut macar acele zile la dispozitie pentru a fi alaturi de fiul lor.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni