Bogdan Vlădău a devenit tătic. Gina Chirilă a născut | Demamici.ro

Bogdan Vlădău a devenit tătic. Gina Chirilă a născut. Ziua mult așteptată a venit pentru Bogdan Vlădău și Gina. Fotomodelul și-a adus pe lume fetița și a împărtășit prima fotografie cu micuța Katia în care i se văd năsucul și gurița. „Atât” a scris Gina Chirilă pe prima fotografie cu bebelușul nou-născut.

În cursul zilei de ieri, fotomodelul a împărtășit cu prietenii virtuali prima fotografie din spital. Gina Chirilă purta la mână două brățări. Pe una dintre ele era trecută data și sexul copilului: feminin. Frumoasa blondă anunța pe Instagram în urmă cu câteva zile venirea pe lume a Katiei, prima fetiță a cuplului.

„Câteva zile și vine Katia ❤️, așa ca mami s-a pregătit și v-a pregătit și vouă ceva: o colecție specială de tricouri”, a scris Gina Chirilă pe contul său de Instagram. În perioada pandemiei, fotomodelul a respectat cu strictețe regulile și s-a informat cu privire la modul în care situația cu coronavirusul îi va influența nașterea.

Gina Chirilă, declarații despre nașterea în pandemie

„Mă întreabă multă lume zilele astea dacă nu îmi este frică să nasc pe vreme de pandemie…am sa va răspund aici și sper să vă motivez cumva și să vă conving in același timp cât de important este sa stam in izolare, sa fim înțelegători, selectivi și receptivi la informațiile din jurul nostru!

Aleg sa nu îmi fie frica, ci sa respect măsurile pe care fiecare dintre noi trebuie sa le urmeze(gravida sau nu) pentru a trece cu bine prin aceasta perioada. Așa ca apelez la voi, la înțelegerea voastră in ceea ce privește importantă normelor de igiena și izolare din aceasta perioada, pentru a ieși învingători, educați, liniștiti și de ce nu, mai buni din aceasta experiența”, a scris Gina.

În cele două luni pe care le-a petrecut în izolare, graviduța a făcut sport, a citit, a făcut tutoriale pe Instagram, și-a făcut planuri in ceea ce privește atelierul de haine și a comunicat mai mult ca niciodată cu urmăritorii de pe conturile de socializare. Faptul că a fost activă a ajutat-o să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Chiar dacă primele luni de sarcină au fost mai dificile pentru tânăra mămică, Gina Chirilă ajungând chiar la perfuzii, lucrurile s-au îndreptat pe parcurs.

Fotomodelul s-a sfătuit îndeaproape cu medicul care i-a urmărit sarcina și nu a ieșit din cuvântul lui. Gina spune că nu este deloc interesată de grupurile de mămici de pe Facebook și că nu face parte din nicio comunitate. În opinia soției lui Bogdan Vlădău, fiecare sarcină este diferită, iar gravidele ar trebui să urmeze sfaturile avizate ale cadrelor medicale.

Vezi si: Dana Rogoz a născut. Prima fotografie cu micuța Lia Elena | Demamici.ro

Vezi si: Dana Rogoz, despre regulile pe care le aplica in educatia fiului sau: „Am inceput sa spun NU ferm!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână