Bebeluș de 45 de zile, infectat cu COVID-19, externat de la Terapie Intensivă în aplauzele medicilor | Demamici.ro

Bebeluș de 45 de zile, infectat cu COVID-19, externat de la Terapie Intensivă în aplauzele medicilor. Un bebeluș în vârstă de doar 45 de zile din Turcia a fost externat, după ce a reușit să învingă infecția cu COVID-19.

Micuța nou-născută și-a petrecut 9 zile la Terapie Intensivă la cel mai mare spital din Istanbul – Okmeydani Prof. Cemil Tascioglu, după ce în ziua 37 de viață a fost testată pozitiv cu noul coronavirus, potrivit CNN Turk.

Cu puțin timp înaine ca bebelușul să părăsească secția de Terapie Intensivă, părinții au fost informați de medici că starea fetiței lor s-a îmbunătățit considerabil, astfel încât să poată fi mutată într-un salon normal.


Atât părinții, cât și sora mai mare a fetiței nou-născute au fost nevoiți să stea acasă, în carantină, după ce întreaga familie a fost testată pozitiv cu noul coronavirus.

Mătușa fetiței a fost cea care a rămas la spital să aibă grijă de nepoata ei, în lipsa părinților.

Bebeluș de 45 de zile, infectat cu COVID-19, externat de la Terapie Intensivă. Micuța învingătoare, aplaudată de personalul medical

Evoluția stării de sănătate a fost una extrem de bună a micuței paciente, în ciuda faptului că a fost cel mai tânăr pacient cu COVID-19 din Turcia.

Momentul în care bebelușul de 45 de zile a părăsit secția de Terapie Intensivă a fost unul emoționant. Atât medicii, cât și asistentele, au întâmpinat-o în ropote de aplauze.

În Turcia, au fost înregistrate până acum 139.771 de cazuri de infectări cu coronavirus și aproape 4000 de decese, potrivit globaltimes.cn.

Vezi si: Victor a suferit la 3 ani un transplant de șase organe. Micuțul erou, aplaudat de medici la externare | Demamici.ro

Vezi si: Primul transplant cu celule stem pentru tratarea autismului – Premiera in Romania | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni