Mămici și tătici celebri

Elena Gheorghe, avertisment pentru părinți după ce fetița ei a ajuns la spital: „A debutat cu ușoară febră, durere de cap, nas înfundat” | Demamici.ro

Elena Gheorghe, avertisment pentru părinți după ce fetița ei a ajuns la spital. Elena Gheorghe a transmis un mesaj către toți părinții care o urmăresc în mediul online, să fie grijulii în această perioadă cu cei mici din cauza numeroaselor virusuri care fac ravagii, mai ales în rândul copiilor care frecventează colectivitățile.

Cântăreața a oferit detalii despre problemele cu care s-a confruntat de curând familia ei, după ce fetița ei a ajuns internată la spital. Totul, din cauza unei viroze, dar care a necesitat spitalizare și atenție sporită din partea medicilor.

Inițial, artista și-a îngrijorat fanii după ce a postat o fotografie cu micuța Amelie de pe patul de spital, cu branula în mână. Elena Gheorghe a dat atunci de înțeles că se confruntă cu momente dificile, însă nu și-a mai găsit puterea să ofere mai multe informații despte problemele de sănătate ale fetiței sale în vârstă de 5 ani.

De curând, cântăreața a revenit cu o mențiune și a tras astfel un semnal de alarmă pentru toți părinții.

Elena Gheorghe, avertisment pentru părinți după ce fetița ei a ajuns la spital: „A debutat cu ușoară febră, durere de cap, nas înfundat”

Se pare că fetița artistei a ajuns la spital din cauza unei viroze puternice.

Mulțumim din suflet pentru toate mesajele și toată grija pe care ne-o purtați. Mâine, cu ajutorul lui Dumnezeu, vom pleca acasă. Aveți mare grijă că circulă foarte multe viroze, gripe etc, care dau bătăi de cap tuturor inclusiv cadrelor medicale. Sunt mult mai agresive, iar spitalele sunt pline de copii. La Amelie a debutat acum trei săptămâni cu ușoară febră, durere de cap și nas înfundat. A doua zi a consultat-o medicalul care ne-a prescris antibiotic”, a mărturisit Elena Gheorghe pe Instagram.

Elena Gheorghe și-a internat de urgență fetița la spital: „Analizele ne arătau o pneumonie urâtă”

Din fericire, starea micuței Amelie s-a mai îmbunătățit acum și e pe calea cea bună, însă în primele zile de la debutul bolii, Elena Gheorghe a trecut prin toate stările posibile, în încercarea de a primi un diagnostic de la medici.

După o săptămână, simptomele persistau, iar tusea era tot mai supărătoare. Am fost la un control și ni s-a dat un alt antibiotic, dar nici acesta nu a făcut față. Ajunși iarăși la control, ni s-a recomandat să ne internăm, pentru că radiografia și analizele ne arătau o pneumonie urâtă, deși simptomele nu indicau asta. Acum se simte bine, e vioaie și nerăbdătoare să meargă acasă, dar încă este sub tratament.”, a mai adăugat cântăreața.

Elena Gheorghe și Cornel Ene au împreună doi copii

Elena Gheorghe și Cornel Ene formează unul dintre cele mai longevive cupluri din industria muzicală. Cei doi sunt parteneri atât acasă, dar colaborează și în planul profesional al artistei, acolo unde soțul ei îi este și manager.

Cei doi au împreună doi copii: Nicolas, în vârstă de 11 ani și Amelie, în vârstă de 5 ani. Artista își iubește enorm copiii și mărturisește că are multe lucruri de învățat de la ei. Nu degeaba îi și numește „primul profesor„ și „profesoara mai exigentă”.

„11 ani au trecut de cand Nicholas a venit pe lume să ne îmbogățească cu zâmbetul și iubirea lui. El ne este primul profesor (apoi a venit și o profesoară un pic mai exigentă ce-i drept, ne-a învățat lecții elementare și mai ales ce înseamnă iubirea necondiționată.

Suntem recunoscători că am fost binecuvântați cu acest suflet atât de bun și blând. La mulți ani, Nicholas! Te iubim!”, mărturisea artista cu sinceritatea la final de an, de ziua de naștere a fiului ei.

Vezi și: Elena Gheorghe, vacanță în familie cu duba: „Să pleci cu cinci copii la munte e o adevărată provocare” | Demamici.ro

Vezi și: Fiica lui Mihai Morar, operată după ce a făcut pleurezie („apă la plămâni”): „Mi-au spus că dacă plămânul e necrozat îi voi scoate o parte din el” VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

2 săptămâni