Edith Gonzalez, condusa pe ultimul drum. Ce scrisoare emotionanta i-a lasat fiicei sale inainte de moarte | Demamici.ro

Edith Gonzalez a murit pe 13 iunie, la doar 54 de ani. Actrita a fost diagnosticata cu cancer ovarian in urma cu 3 ani, iar zilele trecute a pierdut lupta cu boala crunta. In acesti 3 ani, Edith Gonzalez nu a incetat nicio clipa sa lupte pentru viata ei. A urmat tratamente, a fost activa pe conturile de socializare unde deseori i-a impulsionat pe alti bolnavi de cancer sa lupte pana la ultima suflare.

Pentru actrita familia era totul. Edith isi iubea fiica, pe Constanza in varsta de 15 ani, ca pe ea insasi, iar cu putin timp inainte sa se stinga i-a dedicat o scrisoare. Si-a pus sufletul in cateva cuvinte extrem de emotionante.

Scrisoarea lui Edith Gonzales pentru fiica sa

„Într-o zi ți-au anunțat sosirea, transformându-mi corpul. Am simțit cum ai crescut. Ai venit puternică, delicată, așteptată și frumoasă. M-ai făcut mamă. Te-am ținut în brațe și m-am gândit, fără să suspectez profunzimea a ceea ce înseamnă să fii mamă, că te voi putea forma. Însă, încet-încet, m-ai învățat că părinții nu pot decât să spere că pot fi ghizi pentru copiii lor, în marea imensă ce este viața.

Nu, iubito, viața nu este grea, ci mai degrabă nerușinat de frumoasă. Tu ești foarte determinată, deșteaptă și generoasă. Sunt atât de mândră de tine, atât de mândră să te văd construindu-te ca o persoană frumoasă, puternică, veselă și corectă.​

Constanza, ești fetița mea, iubirea mea, cerul meu, inima mea, totul pentru mine, și totuși, fără dubii, ești propria ta persoană. Ești o copilă frumoasă. Pot doar să îți mulțumesc că mi-ai permis să îți fiu mamă și să înțeleg, privindu-te, miracolul vieții. Până la urmă, suntem praf de stele. Te iubesc, micuțo”, a scris Edith Gonzalez pentru fiica ei.

Cine a fost Edith Gonzalez

Nascuta pe 10 decembrie 1964, la Monterrey, Nuevo León, Mexic, Edith Gonzalez a debutat in actorie inca din copilarie. Avea doar 4 ani cand a fost distribuita in primul lor din „Cosa juzgada”. La 8 ani a jucat in „El rey de las gorillas”, iar la 13 in „Los ricos también lloran”.

Celebra actrita a cunoscut succesul prin rolul pe care l-a avut in „Inima salbatica” unde a jucat alaturi de Eduardo Palomo. In 2001, „Salome” cucerea milioane de oameni din intreaga lume, inclusiv din Romania, unde a avut un succes rasunator.

Edith Gonzalez a vizitat Romania in 2007 si a jucat chiar intr-o telenovela romaneasca: „Inima de tigan”. Edith Gonzalez era casatorita cu Lorenzo Lazo din 2010 si avea o fiica de 15 ani, Constanza.

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni