Un baietel sarac, surprins cand isi facea temele pe strada. Un milionar i-a schimbat complet viata VIDEO | Demamici.ro

Este vorba despre povestea lui Víctor Martín Angulo Córdova, un baiatel de 11 ani din Moche, Peru, care a intrat in atentia tuturor dupa ce politistii l-au zarit pe camerele de securitate din oras.

Acestia l-au observat cum statea intins pe asfalt, sub un stalp de iluminat, facandu-si temele. In mod automat, imaginile au devenit virale, fiind transmise pe internet si la TV.

Conform site-ului Perfil, familia baiatului nu avea electricitate, insa asta nu l-a impiedicat sa-si faca temele, asa ca a decis sa studieze pe strada ca sa poata ajunge politist si sa lupte impotriva infractorilor.

Familia copilului era macinata de probleme, iar veniturile lor erau mai mult decat modeste.

Oamenii cu suflet mare nu au putut ramane indiferenti. Prima persoana care a intervenit a fost chiar primarul orasului, Arturo Fernández Bazán, care i-a adus lui Victor rechizite si chiar a ajutat familia sa obtina documentele necesare pentru a beneficia de electricitate.

Chiar daca lucrurile incepeau sa se imbunatateasca, vestea cea mai buna a venit din partea lui Yaqoob Yusuf Ahmed Mubarak, un milionar importator de ciocolata din Bahrain.

Milionarul de 31 de ani n-a dus lipsa de bani niciodata, insa i-a lipsit afectiunea. Prins intr-un anturaj in care tineretea era macinata de vicii, barbatul a vazut multe destine distruse din cauza drogurilor, a alcoolului. Toate aceste vicii nu l-au determinat sa pice in vraja unei vieti dezordonate, ci l-au ambitionat sa ajute, sa faca fapte bune.

Astfel, a inceput sa fie empatic cu suferintele altora si a vrut sa ajute. Cand a auzit de povestea lui Victor, a fost emotionat pana la lacrimi si nu a putut sta deoparte, spunand ca daca era in locul baietelului, nu ar fi avut motivatia sa studieze in acele conditii.

Astfel, Mubarak i-a reconstruit casa, a ajutat-o pe mama acestuia sa porneasca o mica afacere pentru a avea venituri constante si i-a dat baietelului 2000 de dolari pentru studii.

In plus, ca sa sprijine si alti copii aflati in situatii dificile, milionarul a hotarat sa finanteze renovarea si dotarea scolii unde baietelul invata.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni