Două surori au născut în aceeași zi. Bebelușii au venit pe lume în același timp, deși mamele aveau termenele la distanță de 3 săptămâni una de cealaltă | Demamici.ro

Două surori au născut în aceeași zi. Bebelușii au venit pe lume în același timp, deși mamele aveau termenele la distanță de 3 săptămâni una de cealaltă. Kerry Player și Jennifer Mercado, două surori din New Jersey, și-au adus pe lume fetițele în aceeași zi.

Evenimentul a fost cu atât mai emoționant cu cât cele două surori au putut trăi miracolul nașterii în același timp, fără ca acest lucru să fie plănuit.

Deși aveau o distanță de 3 săptămâni între termene, medicii au decis să îi inducă travaliul uneia din surori și să grăbească nașterea, din cauza tensiunii arteriale ridicate cu care se confrunta.

Cele două surori s-au internat la același spital, iar medicii le-au oferit inclusiv saloane alăturate.
La ora 4:15, Jennifer și-a întâmpinat fetița, micuța Sophia Rose, iar șapte ore mai târziu, sora ei, Kerry, a adus pe lume tot o fetiță și a primit numele de Karsyn Grace.

În glumă, cele două proaspete mămici au făcut și o mică competiție, ca între surori, în ziua în care au născut.

„La un moment dat eram ca la o cursă, în care voiam să vedem care din noi naște prima”, a povestit Jennifer, potrivit revistei People.

„Moașa s-a oprit la un moment dat în dreptul salonului meu și mi-a spus: <Crezi că sora ta ți-o va lua înainte?>, iar eu o trimiteam în salonul lui Kerry sa o verifice, să-mi spună în ce stadiu e”, a mai povestit, amuzată, Jennifer.

Două surori au născut în aceeași zi. Bebelușii au venit pe lume în același timp, deși mamele aveau termenele la distanță de 3 săptămâni una de cealaltă

Cele două surori provin dintr-o familie numeroasă, iar fetițele lor au devenit, astfel, a douăsprezecea și, respectiv, a treisprezecea nepoată a familiei.

„Noi, frații, locuim aproape unii de ceilalți și obișnuim să ne petrecem zilele de naștere și sărbătorile în familie. Iar acum că fetițele noastre s-au născut în aceeași zi, momentul va fi cu atât mai special”, a mai declarat și Kerry.

Astfel de povești speciale de naștere rămân pentru totdeauna și în amintirea medicilor care s-au ocupat de venirea pe lume a protagonistelor.
Echipa medicală de la AtlantiCare Mainland s-a bucurat să poată facă parte din ea această poveste:

„A fost un adevărat privilegiu să facem parte din echipa care a adus pe lume cele două fetițe. A fost o coincidență cu adevărat specială, faptul că bebelușii au venit pe lume în aceeași zi”, a mai declarat managerul spitalului.

Vezi și: Mămici gemene au născut în aceeași zi doi băieți cu aceeași greutate | Demamici.ro

Vezi și: O mamă a născut trei fete în aceeaşi zi, la diferenţă de trei ani una de cealaltă: „Este extrem de rar” | Demamici.ro

Vezi și: Surori gemene au născut în aceeași zi, la același spital, chiar de ziua lor de naștere | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

o zi

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni