Povești de mămici

Mama și fiica împărtășesc emoția nașterii în aceeași zi, povestea incredibilă | Demamici.ro

Mama și fiica împărtășesc emoția nașterii în aceeași zi. O coincidență curioasă și veselă la spitalul Cardarelli din Napoli (Italia). Mama și fiica au născut la câteva ore distanță. S-au născut Futura, 3 kilograme și 850 de grame și Giovanni, 3 kilograme și 400 de grame.

Mamă și apoi bunică în aceeași zi

Mama, Mara Barone, biolog, a născut pentru a doua oară. Și curând după aceea, a devenit și bunică. Fiica Paola, fiica cea mare a Marei, pe care a născut-o la 15 ani, l-a adus pe lume pe micuțul Giovanni.

Mama și fiica împărtășesc emoția nașterii în aceeași zi. Mama Mara

Mama și fiica împărtășesc emoția nașterii în aceeași zi. Mara are acum 35 de ani, iar în 2002 când s-a născut fiica ei Paola, ea avea 15 ani. „Eram atât de tânără, era grea pentru vârsta aceea o naștere, dar nu m-am gândit niciodată să fac întrerupere de sarcină. Și având în vedere rezultatele, nu a mers rău până la urmă. De data aceasta am avut mai multă anxietate din cauza unei mai mari conștientizări a maternității”, a spus ea.

Mamă și fică au născut în aceeași zi. Fiica Paola

Paola a împlinit 21 de ani și a născut în aceeași zi cu mama ei, locuind cu ea pe toată durata sarcinii. Pentru că locuiesc în aceeași casă, în clădirea familiei din Melito din Napoli.

Mama și fiica împărtășesc emoția nașterii în aceeași zi. Petrecere la spitalul Cardarelli din Napoli

Particularitatea acestei nașteri duble este că, în cazul ambelor, nașterea s-a declanșat spontan. „Două nașteri spontane, fără complicații: este miracolul vieții”, certifică directorul de ginecologie Claudio Santangelo, în timp ce moașa Amelia Rescigno imortalizează cele trei generații într-o cameră de spital în mai multe fotografii, scrie gossiptrip.it.

Am avut un caz similar și în România

O mamă şi fiica ei de 14 ani au născut în aceeași zi

O fată de numai 14 ani a devenit mamă în același timp cu mama ei. Tânăra a adus pe lume un băiețel, în timp ce mama sa a născut o fetiță.

O mamă şi fiica ei de 14 ani au născut în aceeași zi într-o maternitate din Botoşani. Copiii sunt daruri divine, niste ghemotoace de iubire și miros dulce, care ne transformă viața și ne fac să înțelegem ce înseamnă să iubești necondiționat. Iar atunci când ajungem la vârsta la care devenim bunici, emoțiile și iubirea parcă se înmulțesc și inima devine parcă și mai încăpătoare de dragoste absolută.

Însă… ce faci atunci când propriul tău copil aduce pe lume un copil în același timp în care și tu naști? Cazul aproape incredibil s-a întâmplat chiar în România, într-o maternitate din Botoșani.

Tânăra a adus pe lume un băiețel, în timp ce mama sa a născut o fetiță, ambele împărțind până și același salon la maternitate. Cele două au adus pe lume doi bebeluși la o distanță de câteva ore una de cealaltă.

Citește tot articolul AICI.

Vezi și: Mămici gemene au născut în aceeași zi doi băieți cu aceeași greutate | Demamici.ro

Vezi și: O mamă a născut trei fete în aceeaşi zi, la diferenţă de trei ani una de cealaltă: „Este extrem de rar” | Demamici.ro

Vezi și: Surori gemene au născut în aceeași zi, la același spital, chiar de ziua lor de naștere | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

19 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni