Mămici și tătici celebri

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat băiețelul. Primele imagini de la creștinarea micuțului Luca Tiago | Demamici.ro

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu și-au botezat băiețelul. Primele imagini de la creștinarea micuțului Luca Tiago. Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu trăiesc un nou moment special din familia lor. La o lună și jumătate de la venirea pe lume a primului lor copil, îndrăgitul cuplu a organizat și creștinarea băiețelului.

Micuțul Luca Tiago a fost botezat duminică, 24 octombrie, la o biserică din București. Evenimentul a fost organizat într-un mod extrem de discret, iar alături de ei, la ceremonia de creștinare, au fost doar câteva persoane apropiate.

Părinții au urmărit cu mari emoții momentul în care micuțul Luca Tiago a fost băgat în cristelniță. Preotul l-a băgat cu piciorușele în apă, însă nu l-a scufundat complet în cristelniță. I-a turnat apă pe creștet, după care l-a ridicat cu ambele mâini.

Abia în momentul în care a ieșit din apă, Luca Tiago a început să plângă. „Bravooo” s-a auzit din partea mămicii Gabriela și un ropot de aplauze din partea invitaților.

Petrecere organizată până în cel mai mic detaliu pentru micuțul Luca Tiago

Deși evenimentul a fost unul organizat cu multă discreție, acest lucru nu l-a făcut mai puțin fastuos.

Părinții Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au organizat o petrecere după ceremonia de creștinare a micuțului lor, iar mămica Gabriela a avut grijă ca fiecare detaliu, de la locație și până la decorațiuni, să fie așa cum și-a imaginat.

La intrarea în localul unde s-a organizat petrecerea, mămica Gabriela și tăticul Dani Oțil s-au fotografiat alături de băiețelul lor, Luca Tiago, iar imaginea a stârnit multă emoție pe conturile lor de socializare.

„Hai ca ne-a iesit bine😍😂”, a transmis Gabriela Prisăcariu, în dreptul fotografiei.

Gabriela Prisăcariu a purtat un costum roșu, cu pantaloni evazați și un sacou cu detalii fine. În local, mămica a renunțat la sacou, rămânând într-un top de aceeași culoare care i-a pus în evidență decolteul generos. Gabriela Prisăcariu și-a revenit spectaculos după naștere. Fotomodelul are o talie de invidiat și nici urmă de burtică.

Soția lui Dani Oțil le-a răspuns în numeroase rânduri cârcotașilor care o „acuzau” că face foamea de dragul siluetei. Nu se înfometează, mănâncă ce dorește și ce poftește, dar alăptează.

Pentru Dani Oțil și soția lui, Gabriela, anul 2021 a fost unul plin de momente cu adevărat unice. La începutul acestui an, prezentatorul TV a cerut-o de soție pe cea care avea să-l facă tată pentru prima dată.

În luna mai, cei doi și-au unit destinele și legal, dar și în fața lui Dumnezeu. La jumătatea lunii septembrie, Gabriela Prisăcariu a adus pe lume primul ei copil și al lui Dani Oțil, pe micuțul Luca Tiago.

Vezi si: Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au anunțat numele bebelușului. Alegere inedită pentru fiul lor | Demamici.ro

Vezi si: Cum a fost prima noapte cu bebelușul acasă pentru Dani Oțil și Gabriela: „Am dormit cam cât dormi când ești student” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână