Mămici și tătici celebri

Zi cu sărbătoare în familia lui Șerban Copoț. Tedi, băiețelul cel mare, a împlinit 10 ani: „Te iubim ca-n prima zi, dacă nu cumva, mai mult” | Demamici.ro

Zi cu sărbătoare în familia lui Șerban Copoț. Tedi, băiețelul cel mare, a împlinit 10 ani: „Te iubim ca-n prima zi, dacă nu cumva, mai mult.” Sărbătoare în familia lui Șerban Copoț. Artistul și prezentatorul TV aniversează alături de Roxana, soția lui, prima minune din cele trei.

Este vorba de Tudor, sau mai bine spus Tedi, așa cum e alintat de părinți. Primul copil al cuplului Șerban – Roxana Copoț a împlinit pe 25 octombrie cei 10 anișori.

Sunt primii 10 ani de viață pentru micuțul Tedi, dar și prima decadă în calitate de părinți pentru Șerban Copoț și soția lui.

„La mulți ani, Tedi! Te iubim ca-n prima zi 😊😊🥰 Dacă nu cumva, MAI MULT!!!! 10 ani! Wow! Nu știu cum a zburat timpul, dar când mă uit la tine văd că timpul a trecut cu folos 😋❤ #familie👨‍👩‍👦‍👦👼 #10ani #lamulțiani❤️”, a transmis vedeta TV pe rețelele de socializare.

Tudor Copoț a fost sărbătorit încă de duminică, alături de întreaga lui familie: tăticul Șerban, mămica Roxana, fratele mai mic și surioara lui, mezina familiei.

„Vine vacanțaaaa! Vine weekendul! Duminica îl sărbătorim pe Tedi care face 10 ani 🤗🤗🤗 un weekend mult așteptat pentru toată familia. Weekend frumos vă dorim și vouă. 🤗🤗 #familie👨‍👩‍👦‍👦👼”, anunța Șerban tot pe pagina lui, weekend-ul trecut.

Șerban Copoț, tată de trei copii și familist convins: „Cei 7 ani de acasă pot fi șterși foarte ușor de 2 ani de anturaj prost”

Șerban Copoț și Roxana au împreună trei copii: Tudor, Alex și o fetiță, pe nume Luna. Paternitatea s-a dovedit a fi un rol mănușă pentru artistul și omul de televiziune Șerban Copoț. A învățat încă din prima tinerețe, când cunoscuse faima cu formația Animal X, cât de multă responsabilitate vine la pachet odată cu notorietatea.Și, mai ales, influența pe care o poate avea asupra celor mici care, poate, îl idolatrizează.

„Noi stăm mult timp împreună, eu am timp să stau cu copiii, soția mea la fel, nu suntem legați de un program așa cum sunt mulți dintre cei care au familii. Și nu vreau să vând iluzii și fericire la borcan, pentru că viața nu înseamnă numai fericire, sunt și necazuri, și supărări, iar filosofia mea este că nu vreau să creez prin ceea ce trăiesc frustări celor din jur. Fiecare om are viața lui și dacă ajungi să te privești numai prin filtre de Instagram, poți să ai o deziluzie.”

Pentru Șerban Copoț, educația joacă un rol foarte important în familia lui . Iar școala din România pare să lase mai multe goluri, decât să le umple, în viziunea lui.

„Școala în România ar trebui să fie altfel, cu totul altfel. Dar este și ea fragmentată ca și societatea. Există copii care merg în mediul privat și trăiesc într-o bulă, există copii care merg în sistemul de stat și trăiesc în altă bulă, există copii care trăiesc și învață în mediul rural și ei sunt în altă bulă.

Suntem fragmentați după statusul social, după puterea financiară, după mediul din care provenim și în care creștem. Suntem atât de fragmentați încât doar școala ar fi putut fi acel element care să ne unească pe toți. Și din păcate nu este așa” (…) Iar părinții sunt așa de ocupați să alerge pentru bani, încât se așteaptă ca școala să le educe copiii.

Au această pretenție, oarecum justificată, pentru că plătesc taxe și se așteaptă ca la școală să se întâmple niște minuni. Dar nu școala îi educă pe copii, nu ea le dă o conduită morală, adevărată că, vorbim, nu-i așa, de cei 7 ani de acasă, de educația aia tradițională care începe cu fii bun, nu te da mai mare decât ești, dacă ești cel mai bun, fii modest…”.

Vezi si: Șerban Copoț, primele fotografii cu fetița familiei, Luna | Demamici.ro

Vezi si: Șerban Copoț a devenit tătic pentru a treia oară. Soția lui a născut prima lor fetiță | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni