Mămici și tătici celebri

Dana Rogoz, regrete de mamă la sfârșit de zi: „Îmi vine să îl trezesc doar că să îi spun că îmi pare rău” | Demamici.ro

Dana Rogoz, regrete de mamă la sfârșit de zi: „Îmi vine să îl trezesc doar că să îi spun că îmi pare rău.” Dana Rogoz este o mamă implicată în educația celor doi copii pe care îi are: Vlad și Lia. Actrița este atentă la toate nevoile pe care micuții le au, în special la cele emoționale, care de cele mai multe ori, în tumultumul maternității, devin mai greu de observat sau de înțeles.

Copleșeala emoțională pe care și o mamă o resimte de multe ori, mai ales atunci când apare al doilea copil, iată că se resimte chiar și la case mai mari.

Pentru mămica Dana Rogoz, ultima perioadă a fost una tot mai greu de gestionat în relația cu Vlăduț, băiatul ei în vârstă de 8 ani.
Vedeta a recunoscut că s-a concentrat mai mult pe Lia, care este mult mai mică (2 ani și jumătate) și astfel a ajuns să aibă mai puțină răbdare cu copilul mai mare. Lucru pentru care s-a și învinovățit.

Sentimente de mamă, la sfârșit de zi: „Mă simt groaznic în seara asta, mai ales acum, când îl privesc cu doarme”

Într-o postare pe rețelele de socializare, actrița a mărturisit ce sentimente de mamă o încearcă, după perioada în care a fost mai aspră cu Vlad.

„Offf…. simt că se încheie o săptămână în care am greșit în relație cu el. Am fost o mamă exigentă, i-am făcut observații întruna, i-am taxat orice greșeală, orice abatere… sunt groaznică.

Mă simt groaznic în seara asta, mai ales acum, când îl privesc cu doarme. Îmi vine să îl trezesc doar că să îi spun că îmi pare rău, că simt că am exagerat, că trebuie să știe cât de mândră sunt de el și cât de mult îl iubesc” – a scris Dana Rogoz pe pagina ei de Instagram.

Dana Rogoz, regrete de mamă la sfârșit de zi

Totuși, Dana Rogoz a încercat să perceapă și aceste episoade ca pe noi lecții din care să culeagă roadele unei noi învățături.

„Poate că toată răbdarea mea se consumă acum cu Lia, care știu că are alte nevoi. Iar de la el pare că am doar așteptări! Offf… ce greșit! Evident că îi spun că toată morala asta e pentru binele lui, dar de ce nu reușesc să fac lucrurile mai calculat, mai cu atenție… Să îmi amintesc că pentru fiecare ceartă pentru ceva, e nevoie de mai multă validare pentru altceva. Offf…. Totul trebuie să învăț odată cu el.”

Gelozia între părinți există? Dana Rogoz: „Când e vorba de ales la cine să stea în brațe sau cine să o îmbrace, clar «tata»”

Ultima perioadă a fost una plină de încercări pentru actriță, în relația cu copiii ei. Din dorința de a-și face fetița mai puțin dependentă de ea, după încheierea perioadei de alăptare, Dana Rogoz s-a trezit cu o nouă surpriză: fetița a început să-și prefere tatăl mai mult.

„Trebuie să vă mărturisesc ceva. Lia trece prin etapa în care, în cea mai mare parte a timpului, îl vrea DOAR pe Radu. Și mă doare, jur. A început să dea primele semne acum vreun an. Imediat după ce nu am mai alăptat-o, iar Radu a început să o adoarmă mai des, în locul meu. La momentul acela mă bucuram că reușește și el singur să preia anumite ritualuri cu ea, fără să mai fie dependentă de mine.

Când e vorba de ales la cine să stea în brațe sau cine să o îmbrace, clar «tata». Și, repet, mă doare. Sunt geloasă! Nu-i spun nimic, evident. Dar îmi trec prin minte numai replici de genul «te-am purtat în burticăăă!!!», «ai stat la sânul meu!»”, a mai povestit Dana Rogoz de curând.

Vezi și: Dana Rogoz a ajuns cu fetița la spital din cauza unui accident în casă: „vestea bună e ca nu necesită ghips” | Demamici.ro

Vezi și: Dana Rogoz, cu sinceritate despre alăptare: „Nu e ok să judeci nicio mamă, căci sigur nu știi prin ce trece!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni