Cum arată acum Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral? A împlinit 17 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă | Demamici.ro

Cum arată acum Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral? A împlinit 17 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă. Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral, a ajuns de nerecunoscut.

Copila cu părul cârlionțat de acum câțiva ani s-a transformat într-o adevărată domnișoară și fură privirile oriunde ar merge.

În vârstă de 17 ani, Inoke Ibacka trăiește în prezent alături de mama ei, Luana, și se bucură în continuare de o relație apropiată cu tatăl ei.


Când avea doar câțiva ani, micuța Inoke devenise o prezență obișnuită în platourile de filmare, atunci când apărea alături de tatăl ei, în emisiunea pe care o prezenta la Acasă Tv.

Anii au trecut, iar Inoke s-a concentrat pe școală și a dus un stil de viață cât mai discret, în ciuda notorietății părinților ei.

Inoke Ibacka se poate lăuda la 17 ani cu o frumusețe răpitoare

Totuși, tânăra Inoke se bucură în continuare de atenție, mai ales că s-a transformat într-o adolescentă de o frumusețe răpitoare.


Înaltă, cu părul creț, ochi pătrunzători și buze mari, cărnoase, Inoke și-a păstrat simțul modestiei, în ciuda atenției pe care a primit-o de mică.


În prezent, Inoke mai are o surioară vitregă mai mică, Namiko, din căsnicia tatălui ei cu Andreea Ibacka.


Deși povestea de iubire dintre părinții ei – Cabral și Luana Ibacka nu a ținut decât 5 ani, Inoke a avut mereu o legătură apropiată cu tatăl ei, chiar și după ce nu au mai locuit împreună.

Prezentatorul TV merge în vacanță alături de fiica sa și de cea de-a doua soție, iar sărbătorile și momentele importante îi aduc mereu împreună.

Cabral și Andreea Ibacka nu mai ascund chipul fetiței lor! Cât de frumoasă e Namiko și cu cine seamănă

Andreea Ibacka și Cabral au ținut departe de ochii lumii viața lor personală. De-a lungul timpului cei doi nu și-au expus relația și la fel au ales că facă și cu fetița lor, Namiko.

Soția prezentatorului a adus pe lume primul copil al cuplului în decembrie 2018, dar abia în urmă cu câteva zile a făcut publice primele imagini cu chipul fetiței într-unul dintre vlogurile de pe canalul de YouTube.

Vezi continuarea articolului și VIDEO AICI!

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni