Cristina are 23 de ani și e mamă a 11 copilași. Tânăra și soțul ei turc visează să aibă peste 100 de copii | Demamici.ro

Cristina are 23 de ani și e mamă a 11 copilași. Tânăra și soțul ei turc visează să aibă peste 100 de copii. Cristina, o tânără rusoaică dn Georgia, a devenit cunoscută pe rețelele de socializare după ce și-a exprimat public dorința de a fi mamă pentru 100 de copii. Sau poate chiar mai mult!

Cristina Ozturk crește în prezent nu mai puțin de 11 copii, cu ajutorul mai multor bone, dar și cu sprijinul soțului ei care are grijă ca familiei sale să nu-i lipsească nimic.

Cristina are 23 de ani și e mamă a 11 copilași. Tânăra și soțul ei turc visează să aibă peste 100 de copii

Cristina Ozturk avea 19 ani atunci când l-a cunoscut pe Galip Ozturk, un afacerist de origine turcă, care s-a îndrăgostit la prima vedere de ea.

Cristina avea deja o fetiță, Victoria, iar noul ei soț i-a mărturisit că își dorește mult o familie numeroasă. Acesta i-a propus să apeleze la mame surogat, un obicei destul de răspândit în Georgia și, mai ales, la costuri mult mai mici decât în alte țări.

Astfel, în 2020, au apărut pe lume 9 copii, iar în ianuarie 2021, cuplul s-a bucurat de cel de-al zecelea copil biologic.

Cei doi visează la o familie și mai mare și și-ar dori, tot cu ajutorul mamelor surogat, să aibă chiar și 100 de copii.

Cristina locuiește împreună cu soțul ei și cei 11 copii ai lor la etajele superioare ale unui bloc, cu o terasă spațioasă, folosită adesea ca loc de plimbare pentru bebelușii în cărucior.
Situația materială prosperă a afaceristului i-a fost de mare ajutor Cristinei, care beneficiază în permanență de sprijin în casă.

Cel puțin 7 femei sunt prezente în fiecare zi în casa familiei: una gătește, patru fac curățenie la etajele 17,18 și 19, iar trei sunt bone care se ocupă exclusiv cu educația și îngrijirea celor mici.

Cristina are, așadar, timp să se ocupe și de cei mici, dar și de proiectele sale.
Pe instagram, ea a reușit să adune deja o comunitate mare de oameni și împărtășește adesea experiențe și fotografii din viața ei cu adevărat neobișnuită pentru multe femei.

Vezi si: Georgiana Vacaru are 42 de ani si 20 de copii: „Daca Dumnezeu imi mai da copii, nu ii oprim” | Demamici.ro

Vezi si: A nascut 44 de copii si acum are 40 de ani! Povestea uneia dintre cele mai fertile femei din lume VIDEO | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni