Codin Maticiuc, topit după fetița lui: „Îmi cer scuze de la toți cei pe care îi iubesc, doar EA a fost în capul meu!” | Demamici.ro

Codin Maticiuc, topit după fetița lui: „Îmi cer scuze de la toți cei pe care îi iubesc, doar EA a fost în capul meu!” Pentru Codin Maticiuc, viața s-a schimbat la 180 de grade de când a primit vestea că va deveni tată.

În momentul în care micuța Smaranda a venit pe lume, lucrurile au început să se prioritizeze doar în jurul ei.

Viața de noapte a fost abandonată în favoarea serilor cu fetița lui, iar acest lucru i-a adus cea mai mare împlinire.

Recent, Codin Maticiuc a trecut prin momente mai puțin plăcute, în care a fost nevoit să stea departe de cei dragi, după ce a fost testat pozitiv cu Covid-19.

Perioada a coincis și cu ziua lui de naștere, ocazie cu care Codin a făcut o mărturisire emoționantă pe rețelele de socializare.

„Acum câteva zile a fost ziua mea. Datorită faptului că mi-am dăruit-o renovării de la Fundeni și inițiativei #spitalepublicedinbaniprivati dar și din cauza pandemiei mi-am petrecut-o alături de câțiva prieteni într-un vârf de munte. Fără petrecerea obișnuită și mult dorită.

La miezul nopții, pentru ca nici tort nu am avut, prietenii mi-au adus o tavă cu papanași cu o lumânare infipta în ei. Am suflat și mi-am pus o dorință. Nu vă pot spune ce. Pot să vă spun însă că pentru ca nu am știut ca va urma momentul nu eram pregătit cu o dorință. Ea a venit pe loc, instinctual și a a avut un singur nume propriu: SMARANDA.

Așa că îmi cer scuze de la toți cei pe care îi iubesc și cărora le doresc tot binele din lume. La miezul nopții, forțat de împrejurări, doar EA a fost în capul meu”, a transmis Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc a devenit pentru prima dată tatic anul trecut, în luna aprilie, atunci când iubita lui a născut-o pe fetița lor.

Au botezat-o Smaranda, după mama lui: „Smaranda. Aşa o cheamă pe mama. Îmi place şi numele, şi de mama. A fost dorinţa mea de la 23 de ani, de când îmi doresc copii”.

Deși a preferat să rămână misterios cu privire la partenera lui, în urmă cu ceva timp, Codin Maticiuc a postat și prima fotografie cu mama fetiței. Tânăra mămică în vârstă de 30 de ani a postat o fotografie cu micuța Smaranda, în timp ce Codin Maticiuc era plecat de acasă.

„Îmi e dor de fetele mele”, a scris Codin în dreptul fotografiei.

Vezi si: Liviu Vârciu, tată pentru a treia oară. Anda Călin a adus pe lume un băiețel | Demamici.ro

Vezi si: Bogdan Vlădău a devenit tătic. Gina Chirilă a născut | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni