Mămici și tătici celebri

Codin Maticiuc, din nou, tatic! Ana Pandeli a născut o fetiță sănătoasă | Demamici.ro

Codin Maticiuc, din nou, tatic! Ana Pandeli a născut o fetiță sănătoasă. Codin Maticiuc și partenera sa de viață, Ana, sunt în culmea fericirii! Cei doi au devenit din nou părinți! Vestea cea mare a fost dată de proaspătul tătic pe pagina sa de Instagram, acesta publicând o fotografie cu mâna micuței abia venită pe lume, alături de un mesaj emoționant.

Codin Maticiuc, din nou, tatic! Ana Pandeli a născut o fetiță sănătoasă

„Ți-ai imaginat vreodată cum e să îți cunoști măcar o mică parte din viitor? Să știi cu siguranță ziua în care vei cunoște o persoană care îți va schimba viața? Care îți va modifica prioritățile, modul de a gândi, felul în care te raportezi la viață? Te-ai gândit vreodată cum ar fi să știi exact care este ziua în care vei cunoaște dragostea? Să mergi la culcare în noaptea dinainte cu acest gând: „mâine”. Mâine totul va fi diferit. De mâine mi se modifică întreaga structură celulară. Mâine sunt altul. M-am gândit la toate astea înainte să se nască Smaranda. Cum e să știi exact ziua în care o să întâlnești cea mai importantă persoană din viața ta. „Da, bro, uite ce sa fac, bine pe acasă. Peste trei zile o s-o întâlnesc pe una pentru care te voi ucide fără să stau pe gânduri ca s-o fac fericită. Tu ce faci, bro?”

Câteva lucruri au fost chiar peste așteptări la Smaranda. Sa fiu primul care a văzut-o și mai ales primul care a ținut-o de mână. Când au dus-o în altă cameră în timp ce pe mamă o coseau, m-au lăsat sa stau cu ea. Doar noi doi. Și ne-am ținut de mână și am știut c-o s-o țin mereu.

Am știut dinainte că o s-o iubesc. Nu am știut însă că voi fi total îndrăgostit de ea. Efectiv îndrăgostit ca de o domnișoară. Sunt mândru când rade la glumele mele, fâstacit când mă pomenește, topit când mă atinge. Ca o dragoste de liceu. Tot ce-mi doresc este să mă bage puțin în seama.

Alt lucru este că nu am realizat că-mi poate fi și călcâiul lui Ahile. N-am știut că mai există feluri în care poate să doară total noi și crunte. N-am știut că mă pot nărui din lacrima altuia.

Acum știu tot: dragostea ca în povesti, pasiunea nestăvilita și tot ce e mai sfânt pe lume vine să mă întâlnească în câteva zile. Vine să-mi arate că nu sunt dragon cu mai multe capete așa cum ca credeam, ci unul cu mai multe inimi. Vine să salveze lumea sau măcar țara, alături de sora și fratele ei. Vine Ilinca Maticiuc.”, a scris Codin Maticiuc.

Codin Maticiuc mai are un copil

Deși nimeni nu putea să și-l imagineze pe Codin Maticiuc în ipostaza de părinte, Ana Pandeli a reușit să-l transforme într-un familist convins. La sfârșitul anului trecut, afaceristul a dezvăluit că își dorea un al treilea copil, pe lângă cei doi pe care îi are deja.

Codin Maticiuc are cu Ana Pandeli o frumoasă fetiță, pe nume Smaranda. De asemenea, Ana Pandeli mai are un băiat, dintr-o relație anterioară. Copilul a fost primit cu brațele deschise în familie. Mai mult, se pare că a devenit și cel mai bun prieten al lui Codin Maticiuc.

Vezi și: Fetița lui Codin Maticiuc, bucățică ruptă din el: „Copia identică a lui tati” | Demamici.ro

Vezi si: Codin Maticiuc, topit după fetița lui: „Îmi cer scuze de la toți cei pe care îi iubesc, doar EA a fost în capul meu!” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

6 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni