Mămici și tătici celebri

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, a împlinit 20 de ani. Cum se înțelege cu frățiorii ei mai mici | Demamici.ro

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, a împlinit 20 de ani. Cum se înțelege cu frățiorii ei mai mici. Tânăra este rodul iubirii dintre prezentatorul TV și fosta lui soție, Luana Ibacka, și a moștenit tot ce era mai frumos de la ambii părinți.

Ajunsă la vârsta maturității, Inoke se mândrește cu o frumusețe de-a dreptul răpitoare și a început deja să facă și primii pași în viața ei de adult. Pe 29 septembrie, Inoke a lăsat anii adolescenței în urmă, schimbând prefixul, și a aniversat împlinirea celor 20 de ani.

„Ino e bine, tocmai a făcut 20 de ani. Are un loc de muncă simpatic și descoperă viața cu ochii unui proaspăt adult. Cu pitica se înțelege incredibil de bine, Namiko e topită după ea. Și invers, desigur.”, a povestit Cabral, tatăl ei, într-un interviu recent pentru Libertatea.

Inoke, fiica cea mare a lui Cabral, a împlinit 20 de ani. Inoke a rămas în grija mamei, după ce părinții ei au divorțat când avea 5 ani

Luana și Cabral Ibacka au divorțat după doar 5 ani de mariaj, iar fiica lor, Inoke, a rămas mărturie a iubirii ce și-au purtat-o cei doi.

Inoke a rămas în grija mamei sale, însă Cabral a fost mereu aproape de ea și s-a preocupat să nu-i lipsească nimic. Cu toate acestea, spre anii târzii ai adolescenței, fiicea cea mare a lui Cabral a trăit și tot felul de stări contradictorii cu privire la lipsa tatălui ei și noua familie pe care și-a construit-o.

Fata cea mare este supărată pe mine și nu comunicăm. Nu sunt ce trebuie la casa omului, așteptăm. Știe, a aflat. Este perioada aceea dificilă din viața unei femei.”, povestea la un moment dat Cabral pe pagina lui de Facebook.

Însă supărarea ei nu a ținut mult, căci tot Cabral a fost cel care a menționat ulterior:

„A fost supărată 3 săptămâni. Poate de afară se vede cumva… acasă e bine totul.”

În prezent, Cabral și-a construit o noua familie alături de soția lui, Andreea Ibacka, și cei doi copii pe care îi au împreună: Namiko și Tiago.
Însă vedeta TV nu a uitat nicio clipă de fiica lui cea mare, chiar dacă și-a refăcut viața. Și a dovedit acest lucru în ziua în care anunța numele celui de-al treilea copil al său, micuțul Tiago:

„Primul nume este Inoke. Al doilea este Namiko. Al treilea… e Tiago.”, a scris el pe rețelele sociale.

De altfel, nici la a doua experiență de tată de fată, Cabral nu a uitat de prima lui fiică, Inoke.

„Cu restul familiei face fel de fel de lucruri Namiko.
Cu Andreea Ibacka, cu mama, cu mama Andreei sau cu sor’mea… face chestii diferite.
Cu mine… doarme și adoarme.

Se lipește de mine, se face mică la mine în brațe și simt cum se liniștește, cum i se răresc respirațiile și cum i se relaxează tot corpul.
La fel și cu Inoke acum mulți, prea mulți ani… eu sunt Moș Ene…”, a mai scris el.

Deși diferența de vârstă dintre ea și frații ei vitregi e una destul de mare, Inoke a fost mereu deschisă să-i cunoască și să facă parte și din viața lor.
Mai mult, odată cu venirea pe lume a surioarei sale Namiko, Inoke a fost cea care i-a ales numele.

„După sute de liste cu prenume parcurse din scoarță în scoarță, de toate originile și toate rezonanțele. Toate „nepotrivite”. (…) Dar lunile au tot trecut, lăsând căutările noastre în același punct. Punctul în care n-aveam nici măcar o listă scurtă pe care să punem mâna în drum spre maternitate.

Doar câteva preferințe de-ale mele (nici alea sigure) și alte câteva preferințe de-ale lui taică-su. (…) Așa se face că ne-am hotărât asupra prenumelui abia după ce am născut. Cu toate că sugestia venise de ceva vreme de la Inoke, sora mai mare. Acestea fiind spuse, vorba americanului, NAMIKO IBACKA is in the house începând de luna aceasta”, a scris Andreea Ibacka pe blogul personal.

Vezi și: Băiețelul lui Cabral și al Andreei Ibacka a împlinit un an. Imagini adorabile cu micuțul Tiago | Demamici.ro

Vezi și: Cum arată acum Inoke Ibacka, prima fiică a lui Cabral? A împlinit 17 ani și s-a transformat într-o adolescentă superbă | Demamici.ro

Share

Articole recente

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița | Demamici.ro

Calendarul anului școlar 2024-2025. Când vor începe elevii și preșcolarii școala și grădinița. Ministerul Educației…

3 zile

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată | Demamici.ro

Justin Bieber va deveni tătic. Soția sa, Hailey Bieber, este însărcinată pentru prima dată! Veste…

3 zile

Medici, specialiști în îngrijirea copiilor și tineri părinți se întâlnesc la conferința Maratonul Sănătății | Demamici.ro

Comunitatea Social Moms organizează primul eveniment la Cluj-Napoca - Maratonul Sănătății, o conferință dedicată sănătății…

5 zile

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

2 săptămâni