Chrissy Teigen, soția lui John Legend, a pierdut sarcina. Se afla la jumătatea perioadei, dar au apărut complicații | Demamici.ro

Chrissy Teigen și John Legend trec prin cele mai dificile momente. Cuplul aștepta cu nerăbdare venirea pe lume a celui de-al treilea copil al lor, însă micuțul lor a murit înainte de a se naște.
Episodul tragic s-a petrecut la doar câteva zile după ce soția artistului a a ajuns de urgență la spital.

„În aceste zile negre, vom plânge, vom jeli și totodată ne vom lua în brațe și ne vom iubi și mai mult unul pe celălalt și ceea ce avem împreună. Suntem în stare de șoc. Trăim genul acela de durere pe care nu îți dorești niciodată să o trăiești”, a fost mesajul transmis de cei doi pe rețelele de socializare.

Chrissy Teigen se confrunta de o lună cu o hemoragie severă

Recent, soția artistului a ajuns la spital din cauza complicațiilor apărute.

„După cum știți, în ultimele săptămâni am stat mai mult în pat. Mă ridic doar să merg la toaletă sau să fac baie. Nu mai fac dușuri, decât foarte rar. Și asta pentru că sângerez încontinuu. Mă aflu la jumătatea sarcinii, iar hemoragia cu care mă confrunt nu s-a mai oprit de o lună. Nu este vorba de sângerarea de implantare, fetelor. Cantitatea de sânge eliminată este mai multă decât la menstuație. Sunt pe mâinile unor oameni foarte buni la spital, care se ocupă deja de afecțiunea mea”, povestea Chrissy prietenilor ei virtuali.

Chrissy Teigen și John Legend mai au împreună doi copii

Din cauza complicațiilor apărute, Chrissy și John au preferat să amâne alegerea numelui copilului, până după momentul nașterii. Așa că l-au „botezat” în timpul sarcinii Jack.

„El va rămâne mereu Jack pentru noi. Jack s-a luptat atât de mult să facă parte din familia noastră, așa că va rămâne pentru totdeauna prezent în inimile noastre. Din păcate, nu am mai putut face nimic pentru a opri sângerarea. Iar bebelușul nostru nu mai avea fluidul necesar dezvoltării sale, în ciuda transfuziilor de sânge”, a mai spus ea.

Chrissy Teigen și John Legend mai au împreună doi copii, Luna și Miles, concepuți prin fertilizare în vitro. Cea de-a treia sarcină fusese o surpriză pentru celebrul cuplu, fiind prima sarcină concepută pe cale naturală, ceva ce părea imposibil pentru Chrissy.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

22 de ore

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână