Povestea emoționantă a unei mame. Bebelușul i-a murit, dar a ales să doneze laptele matern | Demamici.ro

Povestea emoționantă a unei mame. Bebelușul i-a murit, dar a ales să doneze laptele matern. Pentru venirea pe lume a copilului, corpul nostru ne dă la dispoziție 9 luni. Practic, în nici măcar un an, învățăm să legăm deja o conexiune cu bebelușul nostru și să ne pregătim pentru noua noastră viață.

Însă atunci când moartea îți smulge bebelușul din brațe, niciun moment, oricât ar fi de lung, nu ar putea să te pregătească pentru un asemenea șoc, iar între corpul unei femei care a născut și unei femei care și-a pierdut copillul după naștere, nu este nicio diferență.

Povestea emoționantă a unei mame. Bebelușul i-a murit, dar a ales să doneze laptele matern

Același lucru l-a simțit și Brittany Kolb, o tânără mămică pentru care experiența maternității s-a dovedit a fi dureros de scurtă.

În săptămâna 18 de sarcină, Brittany a aflat că bebelușul său are o afecțiune gravă – Hernie diafragmatică congenitală. Micuțul Elias a fost intubat și îmbrăcat într-un ventilator special, imediat după naștere, fiind sub atenta supraveghere a medicilor.

Din nefericire, după 3 săptămâni, inima bebelușului Elias a încetat să mai bată.

Brittany a rămas cu cea mai mare greutate sufletească, iar corpul ei îi aducea aminte în fiecare zi că trebuia să fie mamă.

Și-a donat laptele matern bebelușilor nevoiași

Pentru bebeluși, laptele matern este hrana esențială în prima perioadă a vieții. Unele mame sunt nevoite să recurgă la formule de lapte deoarece glandele lor mamare nu pot produce suficient sau chiar deloc lapte.

Inspirată de acest lucru, tânăra mămică a decis să facă o faptă bună, în memoria bebelușului ei. Zi de zi, și-a pompat laptele matern și l-a donat altor copii nevoiași.

„Simțeam o durere nemărginită atunci când pompam laptele. Laptele matern pe care copilul meu nu va avea șansa să-l bea”, a spus mămica.

Până ca laptele să ajungă la nou născuții care aveau nevoie de el, Brittany a trecut printr-un proces amplu de aprobare din partea spitalului, care a presupus numeroase verificări și teste de sânge.

Odată primit acceptul, Brittany a început să pompeze atât de mult lapte lapte încât a rămas fără congelator în casa ei și a ajuns să depoziteze pungi de lapte în congelatoarele mai multor prieteni.

„M-am restabilit și sunt liniștită să știu că chiar dacă copilul meu nu a supraviețuit, viața lui a avut un impact major asupra celorlalți bebeluși”, a mai spus Brittany Kolb.

Vezi si: O mamica si-a ingropat baietelul nascut prematur. Timp de 63 de zile s-a muls zilnic si a donat laptele | Demamici.ro

Vezi si: Jos palaria! O mama cu hiperlactatie si-a donat laptele matern bebelusilor nevoiasi | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni