Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr, își moștenește leit tatăl. „Sunt mândru de el, a intrat printre primii la UNATC – Actorie” | Demamici.ro

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr, își moștenește leit tatăl. „Sunt mândru de el, a intrat printre primii la UNATC – Actorie”. Ștefan Bănică Jr este tată a trei copii și, în ciuda faptului că fiecare copil este rodul unei povești de dragoste diferite din viața lui, artistul este alături de ei în fiecare etapă importantă din viața lor.

Radu Ștefan este primul lui copil, cel care l-a făcut să simtă pentru prima dată emoția de părinte.

Radu Ștefan, fiul lui Ștefan Bănică Jr, își moștenește leit tatăl. „Sunt mândru de el, a intrat printre primii la UNATC – Actorie”

Tânărul, admis anul acesta la UNATC, secția Actorie, a moștenit nu doar numele tatălui său și al bunicului său, dar și înclinația către actorie. Mulți colegi de breaslă de-ai lui Ștefan Bănică sunt uluiți inclusiv și de asemănarea izbitoarea dintre fiul său și el, amintind cu nostalgie de perioada din „Liceenii”.

Ștefan Bănică Jr: „Suntem a treia generație care urmează același drum”

Ștefan Bănică Senior, Ștefan Bănică Jr și Radu Ștefan. Trei generații care au dus numele Bănică mai departe în teatrul românesc.
Radu Ștefan a devenit student cu acte în regulă la Actorie, iar tatăl său a fost profund emoționat.

„Astazi e despre el. Sunt foarte mandru de baiatul meu cel mare, Radu Stefan, care a devenit student, intrand printre primii admisi la UNATC, sectia Actorie. Asadar, suntem la a treia generatie a familiei Banica care urmeaza acelasi drum si imi face placere sa impartasesc asta cu voi!

Ii multumesc colegei mele de la Teatrul de Comedie, actrita Delia Nartea, cu care Radu Stefan s-a pregatit pentru admitere in cadrul atelierului ei de actorie pentru copii si adolescenti, unde Delia investeste pasiune, rabdare si dragoste pentru ceea ce face. Bravo! Felicitari si tuturor tinerilor care au intrat anul asta la facultate! Si nu uitati ca de voi depinde schimbarea mentalitatii in aceasta tara!”, a transmis Ștefan Bănică.

Radu Ștefan este primul fiul al lui Ștefan Bănică Jr din relația Camelia Constantinescu. Deși cei doi nu au fost căsătoriți, ea a fost prima care i-a oferit un copil artistului.

Cei doi au pus capăt relației lor în anul 2006, în perioada în care Ștefan Bănică făcea primii pași în relația cu Andreea Marin.

Vezi si: Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr se transformă într-o adolescentă superbă! Cum arată acum Ana Violeta Bănică | Demamici.ro

Vezi si: Ce mare a crescut fiul Laviniei Pîrva și a lui Ștefan Bănică Junior. Poză de la mare | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

2 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână