Mămici și tătici celebri

Ce mare s-a făcut fiul Elenei Băsescu! Traian a împlinit 8 ani | Demamici.ro

Ce mare s-a făcut fiul Elenei Băsescu! Traian a împlinit 8 ani. Elena Băsescu este mamă singură, a trei copii, iar de când a cunoscut bucuria maternității, cei mici au devenit o prioritate pentru ea.

Fiica fostului președinte Traian Băsescu are două fetițe și un băiețel, iar micuțul Traian poartă cu mândrie numele bunicului său.
Traian și Sofia Anais sunt cei doi copii rezultați din căsnicia cu afaceristul Bogdan Ionescu, iar mezina familiei, Anastasia, este rodul iubirii dintre ea și fostul partener, Cătălin Gheorghe, zis și „Tomată”.

La sfârșitul lunii ianuarie, Elena Băsescu și-a serbat unicul fiu alături de toți cei dragi din jurul lor.
Traian a împlinit vârsta de 8 ani și este tare apropiat de mama lui, după cum se observă și în fotografiile postate.

Micuțul Traian a moștenit tot ce e mai frumos de la ambii părinți, iar trăsăturile sale sunt cu adevărat speciale.

Ce mare s-a făcut fiul Elenei Băsescu! Traian a împlinit 8 ani

„#8anicutine #mamădebăiat #Junior #8”, a scris Elena Băsescu în dreptul postării.

„La mulți ani pentru frumosul tău Traian. Micul prinț, să-ți devină rege, să ducă mai departe numele și toată ambiția tatălui tău”, i-a transmis una dintre prietene.

„Felicitări și cele mai bune gânduri! Îi doresc să devină un bărbat pe măsura numelui pe care îl poartă!”, a mai transmis un utilizator.

Elena Băsescu, o mamă dedicată

Viața de mămică îi ocupă cel mai mult timp Elenei Băsescu.

De câțiva ani buni duce o viață liniștită, ferită de ochii curioși și se focusează pe creșterea celor trei copii. Mămica în vârstă de 42 de ani își însoțește adesea micuții în activitățile extrașcolare pe care le desfășoară. Recent, ea a împărtășit o serie de fotografii de la cursurile de echitație alături de Traian, Sofia și Anastasia.

Recent, fiica cea mică a lui Traian Băsescu, s-a angajat la Aleph News, trustul de presă deținut de Adrian Sârbu, după cum este menționat și în dreptul profilului ei de Instagram.

În trecut, activitatea ei profesională a fost destul de versatilă. Și-a început cariera ca fotomodel, apoi a lucrat ca europarlamentar din 2009 până în 2014. A devenit ulterior antreprenor, dar și angajată la Camera de Comerț și Industrie, departamentul Relații Internaționale.

Vezi și: Elena Băsescu a mers la slujba de Înviere însoțită de cei trei copii! Juniorii au ieșit din casă asortați | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

7 ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni