Mămici și tătici celebri

Ce mare s-a făcut fetița adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta! Maria are 8 ani și radiază de bucurie | Demamici.ro

Ce mare s-a făcut fetița adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta! Daciana Sârbu și Victor Ponta au decis să facă un pas important în familia lor, în clipa în care au adoptat o fetiță. Se întâmpla în urmă cu doi ani, atunci când micuța Maria, pe atunci în vârstă de 6 ani, intra în familia lor.

Cuplul mai are o fiică, în vârstă de 14 ani, Irina, iar Victor Ponta mai are un fiu dintr-o altă căsnicie. Micuța Maria pare că s-a acomodat în acești doi ani cu noua ei familie, iar dovadă o fac imaginile postate cu ea pe paginile de socializare, lângă bradul de Crăciun.

Fetița adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta radiază de fericire lângă bradul familiei, în timp ce tăticul ei o filmează.

Adopția, un proces deloc ușor pentru soții Ponta

Venirea micuței Maria în familia lor s-a petrecut după un lung timp de așteptare. Procedura de adopție nu a fost una simplă, iar soții Ponta au fost nevoiți să parcurgă mai mulți pași.

Mulți nu se așteaptă la ce urmează. Tocmai de aceea există acest proces, există psihologi care te pregătesc pentru adopție înainte de orice. Procesul se finalizează cu acest atestat pe care poți să îl primești sau nu. Experiența celor ce evaluează îi poate duce la concluzia că o familie nu este pregătită și sunt sigură că s-a întâmplat.”, a declarat Daciana Sârbu.

Imediat după ce au obținut certificatul de adopție, cei doi soți au consultat lista de copii greu adoptabili.
Știau că își doresc o fetiță, așa că atunci când au văzut-o pe Maria, Dacianei Sârbu i-a atras atenția un mic detaliu: i s-a părut că seamănă cu soțul ei.

„Nu ne-am dorit un copil perfect, nu ne-am dorit o situația ideală. Ne-am dorit să putem oferi iubire pentru că aveam de oferit și trecând prin câte am trecut noi ca familie, nu am considerat că o situație dificilă ar fi fost așa imposibil de dus. (…)

Când am văzut-o prima dată am spus că este o asemănare mult prea evidentă și îi râdea toată fața. Am zis că e un copil vesel. Le-am și spus că nu vreau să mai vedem pe altcineva. Am găsit un chip comun care radia bucurie și așa este. Este cel mai vesel copil”, a mai spus soția lui Victor Ponta.

Ce mare s-a făcut fetița adoptată de Daciana Sârbu și Victor Ponta! Victor Ponta s-a dat de gol în timpul unui interviu: „Trei copii am acum”

Daciana Sârbu și Victor Ponta au fost discreți în ceea ce privește adopția fetiței lor. Totuși, invitat la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”, politicianul s-a văzut nevoit să fie sincer și pe marginea acestui subiect.

Întrebat câți copii i-ar plăcea să aibă, Victor Ponta a declarat: „Trei. Câți am acum, trei! (…) Nu pot să dezvolt, dar pot să răspund cinstit la întrebarea dvs”, a răspuns Victor Ponta. La finalul interviului însă, Denise Rifai a vrut să lămurească subiectul și a insistat: „Ați vorbit despre al treilea copil…”. „Nu pot să vorbesc despre acest subiect decât în prezența Dacianei”, i-a spus Victor Ponta, citat de Click.ro

Imediat după emisiune, prezentatoarea Denise Rifai a venit și cu lămuriri pe contul ei de Facebook:

„Am convenit cu invitatul meu din această seară, de la #40deIntrebari, Victor Ponta, să fiu eu cea care aduce toate clarificările legate de răspunsul său, referitor la faptul că are 3 copii, și nu 2, așa cum știam cu toții până acum. Daciana și Victor Ponta au înfiat o fetiță! Are 6 ani și se numește Maria Ponta. Un copil foarte frumos, pe care ei și l-au dorit enorm!”, a spus ea.

După aflarea veștii, Daciana Sârbu și-a exprimat și ea în mod public recunoștința pentru noua familie pe care o au acum și ce trăiesc din 2020, de când Maria a apărut în viețile lor.

„Cele mai mari daruri din viața noastră sunt oamenii. În mod miraculos și neașteptat viața ne-a dăruit un suflet nou. Anul acesta în familia noastră a apărut Maria. Și bucuria de a fi mamă din nou, cu toate întrebările, temerile și încântările pe care le are orice familie în care mai vine un copil. Ne bucurăm din nou de inocența copilăriei și mai prelungim puțin binecuvantarea de a avea un copil mic alături de noi”, a scris Daciana Sârbu în dreptul unei fotografii cu Maria, în care apare în timp ce este ținută în brațe de sora ei mai mare, Irina.

Vezi și: Victor Ponta și Daciana Sârbu, prima fotografie cu Maria, fetița lor înfiată: „Viața ne-a dăruit un suflet nou” | Demamici.ro

Vezi si: Un polițist a adoptat o fetiță pe care a întâlnit-o în timpul unei misiuni. Micuța fusese abuzată de părinții biologici | Demamici.ro

Vezi si: O tânără de 26 de ani a adoptat 14 copii din Tanzania: „Acești copii sunt viața mea acum” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

o săptămână

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

o săptămână

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână