Ce inseamna sa fii gravida in 11 fotografii amuzante! Cum se schimba viata de cuplu | Demamici.ro

Artistul israelian Yehuda Devir a creat serii de benzi desenate adorabile din intamplarile desprinse din viata de zi cu zi. Rutina de cuplu s-a transformat intr-o adevarata aventura in animatiile lui Devir.

Recent, artistul si sotia sa Maya au anuntat ca asteapta primul copil si au decis sa dea vestea intr-un mod cu totul inedit. Au creat ilustratii in care au aratat cat de plina cu bucurii, dar si provocatoare a devenit viata lor din momentul in care au inceput frumoasa calatorie in cele 9 luni de sarcina.

1. Testul de sarcina – lacrimi de bucurie, imbratisari, o mie de ganduri si constientizarea faptului ca viata s-a schimbat pentru totdeauna. Momentul impartasirii vestii celei mari este unic si va dainui o viata in amintirea parintilor. O bucata din plastic si 2 liniute rosii te anunta ca nimic nu va mai fi la fel. De acum veti fi trei.

2. Corpul tau de schimba pe zi ce trece. Cele doua liniute se transforma in doar cateva saptamani intr-un ghemotoc de bucurie. Chiar daca nu l-ati vazut inca, il alintati, ii vorbiti si il iubiti. Micutul vostru va aude. Se obisnuieste cu sunetul vocilor voastre si chiar daca nu v-o poate spune inca, va iubeste la fel de mult.

3. „Esti insarcinata, sa nu indraznesti sa o ridici!”. Chiar daca nu ai stare, e bine sa te menajezi in timpul sarcinii. Daca esti insarcinata, nu inseamna ca esti bolnava, insa trebuie sa fii atenta la efortul pe care il depui si la greutatile pe care le ridici. Indicatiile medicului sunt cele mai importante.

4. Schimbarile hormonale pot aduce si surprize mai putin placute. Unele femei pot avea un ten de invidiat, pe cand altele se vor trezi cu mai multe cosuri decat la pubertate. Nu-ti face griji! Vor trece!

5. Macar in lunile de sarcina poti renunta uneori la sport pentru a-ti satisface poftele. Acum ai o scuza, insa fii atenta si nu exagera. Dupa nastere tot tu te vei lupta cu kilogramele in plus acumulate din cauza poftelor.

6. In timpul sarcinii sanii ajung la forma ideala. Sunt mai mari, mai plini, mai fermi. Bucura-te cat mai poti! 😀

7. Necunoscute sunt caile gravidelor. Uneori chiar nu poti sta in calea poftelor. Cu toate ca esti tentata sa pui sare pe orice, abtine-te. Vei retine apa si te vei trezi umflata ca un pepene.

8. Mai intai, omuletul din burtica pare un fluturas. Se misca incet si delicat ca o bataie de aripi. In doar cateva saptamani, pestisorul fragil se va transforma intr-un adevarat ninja pregatit sa faca cele mai complexe miscari.

9. Toaleta va deveni treptat parte din rutina ta de somn. Vizitele pe care i le vei face in toiul noptii nu vor fi tocmai placute, dar micutului tau ii place sa-ti calce vezica in picioare.

10. In trimestrul 3, tot ce tine de la brau in jos devine o enigma pentru tine. Reusesti sa-ti vezi burta si cam atat. Taiatul unghiilor de la picioare si legatul sireturilor devin task-uri aproape imposibil de realizat. Nu refuza ajutorul, daca ti se ofera!

11. Uneori tinzi sa uiti ca sunteti 2 si nu mai esti tocmai un fulg de nea.

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

3 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

7 zile

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni