Caz dureros la Maternitatea Giulești. O mamă de 35 de ani, în comă de o lună, după ce a născut al treilea copil | Demamici.ro

Caz dureros la Maternitatea Giulești. O mamă de 35 de ani, în comă de o lună, după ce a născut al treilea copil. Caz dramatic la Maternitatea Giulești din Capitală.

Elena Ionescu, o mamă în vârstă de 35 de ani, a adus pe lume cel de-al treilea copil, însă nu a mai apucat să-l cunoască.

Caz dureros la Maternitatea Giulești. O mamă de 35 de ani, în comă, după ce a născut al treilea copil

Din cauza unor complicații suferite în timpul operației de cezariană, femeia a pierdut foarte mult sânge, iar medicii au fost nevoiți să o resusciteze după ce a intrat în stop cardio-respirator, potrivit Libertatea.

Două zile mai târziu, conectată încă la aparate, ea a fost transportată la Spitalul Universitar de Urgență, la secția de Terapie Intensivă. Nou-născutul, care a venit pe lume sănătos, a rămas la maternitate.

Soțul Elenei, rămas singur cu ceilalți copii acasă, s-a pregătit pentru ce e mai rău: „Copiii noștri vor rămâne fără mamă. Cum mă descurc eu singur cu trei copii?”

Adrian Iliescu, soțul mămicii aflate în stare critică, se află într-o situație disperată. Bărbatul este speriat de gândul că soția lui, aflată în comă de 30 de zile, ar putea să nu-și mai revină niciodată.

„Nu m-au lăsat s-o văd nici la maternitate, nici la Universitar. Sun la numerele lor de pe fix, iar medicii și asistentele cu care vorbesc nu-și dau numele și nu știu să îmi explice de ce s-a întâmplat asta, cine este de vină, când o pot vedea. Mi se spune doar că nu pot intra în spital să o văd”, a povestit Adrian Iliescu.

Soțul Elenei a fost nevoit să iși ia mai multe zile libere de la muncă, pentru a putea rămâne cu ceilalți doi copii acasă care au și ei probleme de sănătate.

„Îmi este frică! Elena fiind în comă, ne-am pregătit pentru ce e mai rău, dar îmi este frică. Copiii noștri vor rămâne fără mamă. Cum mă descurc eu singur cu trei copii?”, a mai spus el.

Medicii nu își pot explica nici ei ce s-a întâmplat în timpul operației

Managerul maternității, doctorul Marcel Ovidiu Moisa, a confirmat cazul femeii. În același timp, el a declarat că nu își explică ce ar fi putut să declanșeze starea gravă a pacientei, în timpul operației de cezariană.

„Dacă eu aș ști ce s-a întâmplat, nu aș fi aici. Habar nu am ce s-a întâmplat. Ar putea să fie orice credeți dumneavoastră. Da, am vorbit cu medicul care a avut-o în grijă. Dar credeți că medicul care a fost acolo știe? Nu știe! Suntem oameni, nu roboți”, a declarat dr. Moisa.

Vezi si: A născut prematur la 32 de săptămâni, după ce medicii au decis să o opereze de apendicită | Demamici.ro

Vezi si: O gravidă în 37 de săptămâni a pierdut bebelușul după ce ar fi fost ignorată de medicii Spitalului Municipal Iași | Demamici.ro

Share

Articole recente

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

5 zile

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

6 zile

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

7 zile

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra așteaptă primul copil | Demamici.ro

Geanina din „Las Fierbinți” este însărcinată! Actrița Anca Dumitra este însărcinată cu primul ei copil…

7 zile

Dermatita atopică – ce este, cum se manifestă și care este tratamentul? Interviu cu Dr Monica Dima | Demamici.ro

Dermatita atopică este o afecțiune cronică a pielii, care se manifestă adesea prin uscăciune, înroșire,…

o săptămână

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Ce semnificație au | Demamici.ro

De ce Laura Cosoi a ales doar prenume din patru litere pentru fetițele ei? Laura…

o săptămână