Mămici și tătici celebri

Catrinel Sandu își crește fetele în America și sunt de o frumusețe năucitoare. Ce mari au crescut Sara Maria și Lara Nicole | Demamici.ro

Catrinel Sandu trăiește de mai bine de 15 ani în America, acolo unde și-a crescut și cele două fiice, Sara Maria (13 ani) și Lara Nicole (10 ani). Fosta „bebelușă” și coregrafă de la Cronica Cârcotașilor își trăiește viața de mamă departe de țară, peste ocean, acolo unde și-a reclădit viața de la zero.

Vedeta duce o viață împlinită alături de soțul ei, medicul stomatolog Steve Schroeter și se bucură în fiecare zi de cele două minuni din viața ei, fetele ei, rodul iubirii din căsnicia cu fostul tenismen Gabriel Trifu.

Sara și Lara s-au transformat într-un mod uluitor. Recent, mama lor a postat o fotografie de familie în care apare cu soțul actual și cele două fete, care se pare că i-au moștenit din frumusețe. Surorile Sara și Lara seamănă destul de mult una cu cealaltă, iar frumusețea lor nu poate fi trecută cu vederea.

Catrinel Sandu, gânduri de mamă: „O mamă mereu te va iubi mai mult decât un partener, decât cei mai apropiați prieteni, decât o vei iubi tu pe ea”

Catrinel Sandu vorbește adesea din postura ei de mamă, pe contul ei de Instagram, și nu ezită să-și exprime emoțiile în mod public. Frumoasa coregrafă postează fotografii cu cele două fete ale ei, iar descrierile din dreptul fotografiilor vin cu adevărat din suflet.

„O mamă te va iubi mereu mai mult decât un partener, decât cei mai apropiați prieteni, decât o vei iubi tu pe ea, decât oricine altcineva.

Pentru că acei oameni, da, te iubesc enorm. Însă dragostea unei mame este incomparabilă. Este o altfel de iubire.

Este o iubire care prioritizează starea ta de bine, mai presus decât pe a ei, o iubire care e atât de puternică și zgomotoasă, încât uneori poate deranja.

O iubire care se schimbă odată cu nevoile tale. Dar ea este mereu acolo.
Este o iubire care protejează și sprijină.

Pentru că o mamă se îndrăgostește de pruncul ei încă din clipa în care erai un simplu gând al unei posibilități, înainte chiar de a te cunoaște. Înainte de a fi un bebeluș mic lipit de pieptul ei.

Și acea formă de iubire necondiționată este puternică.

Pentru că nimeni altcineva în această lume nu te va mai iubi așa.
Așa că da, nu vei putea iubi vreodată precum o mamă și nu vei înțelege asta niciodată până când nu vei deveni una”, este mesajul plin de emoție transmis de Catrinel Sandu în dreptul unei fotografii cu cele două fete ale ei.

Vezi și: Oana Sîrbu, o mamă dedicată. Alex are înclinații artistice: „Băiețelul meu e cel mai scump dar pe care mi l-am dorit și pe care viața mi l-a făcut!” | Demamici.ro

Vezi și: Narcisa Suciu abia își începea tinerețea când a rămas însărcinată. I-a fost extrem de greu, însă ea și Daria au astăzi o relație extraordinară – interviu EXCLUSIV | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

4 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni