Mămici și tătici celebri

Cât de frumoasă este fiica lui Meme Stoica la 28 de ani! Memelușa a avut probleme de sănătate și i-a dat corpului un reset | Demamici.ro

Cât de frumoasă este fiica lui Meme Stoica la 28 de ani! La cei 27 de ani ai săi, Teodora Stoica sau Memelușa, cum era alintată în trecut, adoră sportul și chiar a participat în vară la Trialtonul de la Timișoara. De fapt, Memelușa a bifat chiar două Triatlonuri și este foarte mândră de ea. După cum a anunțat la un moment dat și pe rețelele de socializare.

La fel de mândru este și Mihai Stoica de fiica lui. Pentru că a jucat un rol important în viața sa și în luarea mai multor decizii importante, cel puțin în ultimele luni.

Cât de frumoasă este fiica lui Meme Stoica la 28 de ani!

„Mi-am schimbat foarte mult stilul de viață! În fiecare zi exerciții de respirație, băi reci, sport, intermitent fasting. Dar despre asta cred că o să am ocazia să vorbesc când fiica mea, care m-a influențat în direcția asta, o să înceapă să împărtășească experiența pe care a acumulat-o celor care vor într-adevăr să trăiască sănătos!

Mi-am schimbat tot stilul de viață care bineînțeles că presupune și alimentația! Ea a avut o încercare peste care a trecut cu brio și de atunci și-a dat un reset. Iar după ea și eu, este o muncă în echipă. Nu e ușor să pornești pe un drum nou de unul singur și mărturisesc că mă bucur mult că am luat decizia asta. Și recomand tuturor să facă ce facem noi!”, a mărturisit Meme Stoica Prima TV.

Ce relație au tatăl și fiica și cât de bine se înțeleg?

„Cred că e cea mai bună prietenă pe care o am! De fapt eu sunt sigur! Ar trebui să spun că sunt cel mai bun prieten al ei. Secretele nu se împărtășesc, secretele se țin pentru persoana care le ascunde!”, a mai adăugat Meme Stoica.

Teodora, fiica lui Meme Stoica, diagnosticată cu o boală cruntă

Teodora Stoica a mărturisit că vestea cruntă a venit în urmă cu trei ani și a afectat-o foarte mult. Medicii i-au spus foarte clar că viața ei urmează să se schimbe. Șocul a fost uriaș, însă, cu toate acestea, fiica lui Meme Stoica a ales că accepte situație și să meargă înainte încrezătoare și curajoasă.

Abia acum, la trei ani distanță, tânăra a vorbit despre experiența prin care a trecut și lecția de viață primită implicit.

„Acum 3 ani, am avut o problema de sănătate care mi-a dat 2 opțiuni: să accept limitele impuse sau să mă adun și să înfrunt situația head-on. Nu imediat, nu cu încrederea pe care o am acum, însă am respins prima variantă. Mi s-a spus ca viața mi se va schimba radical. Aveau dreptate, însă ce nu știa nimeni (cu atât mai puțin eu) e că se va schimba în bine. A durat mult până să pot vorbi despre asta, pentru că am vrut ca atunci când o fac, să fiu complet vindecată emoțional și să pot inspira și alți oameni care au situații similare. Așa că voi începe să împărtășesc cu voi lucruri care m-au ajutat, în speranța că vă vor ajuta și pe voi. Toate greutățile sunt binecuvântări deghizate”, a scris Teodora Stoica pe contul său de Instagram.

Vezi și: Sorin Bontea, dans emoționant alături de fiica lui, Miruna. Cât de grațioasă e și cât de mult îi seamănă | Demamici.ro

Vezi și: Fotografii superbe cu fetița Adelinei Pestrițu. Zenaida are 4 ani și a moștenit tot ce e mai frumos de la părinții ei | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

20 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni