Bianca Dragusanu nu crede in depresia postnatala: „Este o prostie, un pretext de a sta si de a nu face nimic!” | Demamici.ro

Bianca Dragusanu a devenit mama in urma cu aproape trei ani cand a adus-o pe lume pe Sofia Natalia, fetita pe care o are cu Victor Slav. Bianca a marturisit ca nu s-a confruntat cu depresia postnatala dupa nastere intrucat a revenit foarte repede la ocupatiile pe care le avea si inainte de a-si aduce pe lume copilul.

La doar cateva zile dupa ce-a nascut prin cezariana, vedeta s-a intors in atelier si s-a ocupat de bunul mers al afacerii. Bianca Dragusanu considera ca depresia postnatala nu exista, ci este un pretext pe care il invoca femeile care nu au ocupatie.

Bianca Dragusanu nu crede in depresia postnatala

„Unele femei intră în depresii postanatale pentru că n-au ocupații. Dacă ești o femeie ocupată și vrei să-ți revii fizic, și totodată și psihic, pentru că nu e ușor să treci printr-o situație de genul acesta, trebuie să fii foarte activă.

N-ai cum să nu-ți revii. Nu există depresii postnatale, consider că asta este o prostie, este un pretext de a sta și de a nu face nimic, și atunci, vezi, Doamne, intri în depresie. Nu!

Eu am fost ocupată și nu mi-am permis luxul de a intra în depresie. La trei zile după ce am născut, eu eram la atelier mă gândeam ce rochii să mai fac și-mi vedeam de treburile mele și de contractele mele.

După părerea mea, nu există depresie postanatală, există pretexte ca să nu faci nimic. Consider că doar femeile fără ocupație intră în depresie”, a declarat Bianca Dragusanu, in exclusivitate pentru ciao.ro.

Bianca Dragusanu isi mai doreste copii

Bianca Dragusanu a nascut prin cezariana in septembrie 2016, intr-o clinica privata din Bucuresti. In prezent, vedeta trateste o poveste de iubire cu Alex Bodi, alaturi de care isi doreste o familie. Bianca Dragusanu nu exclude posibilitatea de a deveni mama pentru a doua oara.

„Dacă până acum câțiva ani eram de părere că nu mai vreau copii pentru că Sofia este ceva foarte mult și foarte greu și perioada sarcinii a fost grea, chiar dacă n-a părut grea, parcă… nu neapărat că-mi lipsește, dar mi-aș dori un Crăciun la o masă mare, cu mulți copii. Și parcă ar fi frumos, așa… într-un context, cândva… Încă două fetițe!”, a spus Bianca Drăgușanu, in platou la „Teo Show”.

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni