Bebelus electrocutat dupa ce a bagat incarcatorul de la telefon in gura! Fetita de 6 luni a suferit arsuri grave pe fata si maini | Demamici.ro

Bebelus electrocutat dupa ce a bagat incarcatorul de la telefon in gura! Incarcatoarele de telefon se gasesc in orice casa, iar majoritatea persoanelor le tin mereu bagate in priza.

O fetita de 6 luni a supravietuit in mod miraculos dupa ce s-a electrocutat. Bebelusul a bagat in gura incarcatorul de telefon care era bagat in priza. Impactul a fost atat de puternic, incat s-a produs un scurt circuit care a lasat intreaga casa fara energie electrica, iar copilul si-a pierdut cunostinta. Incidentul a avut loc in Lucas do Rio Verde, Bralizia.

Fetita s-a ales cu arsuri foarte grave pe fata si pe mana dreapta. Potrivit primelor cercetari, se pare ca micuta se juca cu telefonul cat acesta era pus la incarcat. A reusit sa scoata mufa si a bagat in gura partea metalica. Copilul a fost dus de urgenta la cea mai apropiata unitate medicala, unde doctorii au resuscitat-o.

Ranile victimei erau atat de profunde incat cadrele medicale au spus ca ii pun viata in pericol. Mai mult decat atat, fetita a avut nevoie de o procedura de aspirare prin care sa se previna acumularea de lichid in gat.

Vezi si: Primul ajutor in caz de electrocutare VIDEO | Demamici.ro

La scurt timp, a fost transferata la São Lucas Hospital si internata pe sectia de Terapie Intensiva.

Dr Heleno Strobel Rosa, care s-a ocupat de copil, a declarat ca micuta a ajuns „in stare grava, cu puls scazut si cu dificultati in respiratie. Credem ca ranile de la mana sunt cauzate de faptul ca socul a intrat in corp prin mana, apoi s-a extins la fata. A plans foarte mult dupa ce am reusit s-o resuscitam. I-am oferit tot suportul de care avea nevoie inainte de a fi transferata la São Lucas Hospital.”

Bebelus electrocutat dupa ce a bagat incarcatorul de la telefon in gura. Cum s-a intamplat tragedia

Potrivit doctorului, bunicii au declarat ca micuta dormea nesupravegheata pe o saltea, pe jos, iar langa ea se afla un telefon pus la incarcat. „Ne-au spus ca se poate ca in momentul in care s-a trezit sa fi ajuns telefonul si sa fi bagat incarcatorul in gura. Astfel s-a electrocutat”, a declarat Dr Heleno Strobel Rosa, potrivit Daily Mail.

Dr Rosa a spus ca micuta a avut noroc sa traiasca dupa acest incident. De asemenea, femeia a sustinut ca astfel de urgente sunt comune si ca ar putea fi evitate foarte usor.

„Parintii pot sa impiedice transformarea copilului lor intr-o statistica fiind constienti la pericolele care pot fi prevenite. Incarcatoarele de telefoane nu trebuie lasate la indemana copiilor. Dupa incarcarea telefonului, incarcatorul trebuie scos din priza.”

Fetita se afla in continuare internata in spital, insa doctorii sustin ca starea sa este in afara oricarui pericol. Micuta se recupereaza.

Vezi si: O fetita de 2 ani a murit electrocutata dupa ce a bagat incarcatorul de la telefon in gura | Demamici.ro

Share

Articole recente

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

3 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

o săptămână

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

o săptămână

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi: „Am trăit cele mai grele zile din viața mea… ” | Demamici.ro

Băiețelul Mirelei Vaida, operat la ambii ochi. Mirela Vaida a trecut prin clipe grele după…

2 săptămâni