Mămici și tătici celebri

Băiețelul Addei și al lui Cătălin Rizea a împlinit 6 ani: „La mulți ani, bucuria vieții mele!” | Demamici.ro

Băiețelul Addei și al lui Cătălin Rizea a împlinit 6 ani: „La mulți ani, bucuria vieții mele!” Alexandru Cătălin, Alexuțu – așa cum îl alintă părinții, a împlinit 6 ani pe 22 octombrie. Adda i-a făcut urări și pe contul de Instagram, acolo unde a postat mai multe fotografii cu minunea pe care a adus-o pe lume în 2016.

„Inima mea! ❤️ La mulți ani!”, „Fiecare zi e despre TINE, nu doar cea de azi. Dar azi e ziua ta! LA MULȚI ANI, bucuria vieții mele! Te iubește mami! ❤️❤️❤️ 6 ani”, au fost mesajele pe care artista le-a publicat în mediul virtual.

„La mulți ani, Alexuțu! 6 Ani ❤️ Te iubesc!”, a scris și Cătălin Rizea în dreptul mai multor fotografii de la petrecere. Se pare că Alexuțu a fost sărbătorit așa cum se cuvine alături de familie și prieteni. Într-un costum de supererou, cu un balon în formă de cifra șase în brațe, Alexuțu zâmbește larg.

Băiețelul Addei și al lui Cătălin Rizea a împlinit 6 ani

Adda și Cătălin sunt doi părinți foarte implicați în creșterea și educarea fiului lor. Cei doi îl susțin și îl încurajează pe Alex astfel încât acesta să-și descopere pasiunile și drumul către un viitor job. Băiețelul este deja familiarizat cu scena și cu lumea muzicii. Adda a mărturisit, la un moment dat, că și-ar dori ca Alex să îi calce pe urme, însă nu va pune nicio presiune pe el în acest sens, ci mereu îl va susține să facă orice își dorește.

Adda a devenit mamă pe 22 octombrie 2016. Artista a născut prin cezariană un băiețel perfect sănătos, care a avut 3,2 kg și 51 cm. Micuțul a primit numele de Alexandru Cătălin. Tinerii părinți au ales ambele lor prenume pentru numele copilului lor: Alexandru de la numele Addei (Alexandra, în buletin) și Cătălin, ca pe tată.

„Sunt cea mai fericita femeie din lume. Ma bucur enorm sa il vad pe Alexandru in bratele mele. Eu mă simt bine, am născut prin cezariană, dar totul a decurs perfect,” declara Adda la scurt timp dupa venirea pe lume a fiului sau.

Vezi și: Adda a mărturisit că încă doarme în pat cu băiețelul ei de 5 ani: „Pentru că e puiul meu și încă mă trezesc să-l învelesc” | Demamici.ro

Vezi și: Adda, aniversare de 4 ani pentru băiețelul ei: „M-ai învățat în fiecare zi cum să-ți fiu mamă” | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

21 de ore

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

5 zile

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni