Știri externe

Baby Chanco a devenit celebră datorită părului negru, bogat și strălucitor. Sute de mii de oameni o urmăresc online | Demamici.ro

Baby Chanco a devenit celebră datorită părului negru, bogat și strălucitor. Sute de mii de oameni o urmăresc online. Un păr lung, bogat și strălucitor este visul oricărei fete, iar această fetiță în vârstă de doar 4 ani s-a născut extrem de norocoasă. Baby Chanco, așa cum a devenit virală pe internet, se poate lăuda cu o podoabă capilară demnă de reclame. Fetița a cunoscut faima online încă de când avea un an, grație părului ei negru ca abanosul, bogat și strălucitor.

Baby Chanco a devenit celebră datorită părului negru, bogat și strălucitor

Inițial, oamenii s-au întrebat dacă nu cumva Baby Chanco poartă o perucă, însă acest mit a fost demontat. Fetița a fost cooptată să apară în reclama unui cunoscut brand de produse pentru îngrijirea părului, devenind chiar imaginea acestuia.

Mama lui Chanco a fost alături de ea în tot acest timp și i-a oferit sprijin în cariera ei de model. Totuși, ea recunoaște că e și acum uluită de toată atenția pe care fiica ei o primește.

Reacțiile oamenilor din atât de multe țări o copleșesc chiar și pe ea și totodată o fac să fie foarte mândră de fetița ei.

Baby Chanco a devenit vizibilă imediat în spațiul online, după ce mama ei a postat o primă fotografie cu părul ei bogat. De atunci, micuța divă a câștigat un număr uriaș de persoane care o urmăresc pe Instagram, iar acest lucru a dus inclusiv la apariții în reviste precum „Marie Claire”, „Allure”, „People Magazine”.

Povestea ei din „People” a atras atenția celebrului brand de produse de îngrijire a părului, iar din acel moment, popularitatea micuței japoneze Chanco a crescut și mai mult.

Vezi si: Bebelușa Rapunzel din România. La doar 4 luni are părul des, lung și negru ca abanosul | Demamici.ro

Foliculii piloși se dezvoltă din primul trimestru de sarcină

De regulă, oamenii se nasc în medie cu 100.000 de foliculi piloși care de-a lungul timpului se dezvoltă crescând în grupe de unu până la patru fire de păr, răspândiți aleatoriu pe scalp. Un nou-născut are aproximativ 1140 de foliculi/cmp, însă acest număr va scădea, ajungând la 685/ cmp la vârsta de 25 de ani.

Scalpul adultului conține un milion de foliculi piloși, cu 120.000 – 150.000 de fire de păr vizibile. Un folicul pilos produse aproximativ 15 fire de păr, într-o viață, fiind supus unui număr de 20 de cicluri. Densitatea capilară depinde în funcție de genă, de modul de viață și sănătatea fiecărei persoane.

În fiecare zi, cad între 100 și 150 de fire de păr, însă căderea se compensează de creșterea altor fire de păr. Părul oferă indicații prețioase cu privire la modul nostru de viață. Substanțele consumate pot fi observate în fibrele capilare.

Părul poate crește oriunde pe pielea omului, cu excepția pleoapelor, a mucoaselor, buzelor, tălpilor sau palmelor.

Între săptămânile 16-20 de sarcină apare lanugo, părul fin care contribuie la reglarea temperaturii corpului și ajută la protejarea pielii de acțiunea lichidului amniotic, împreună cu vernixul.

De obicei, părul cade în primele câteva săptămâni și este înlocuit cu părul vellus, care este mai fin și mai greu de văzut. Fenomenul de cadere a parului este absolut normal si este cunoscut sub numele de telogen effluvium.

Vezi si: Micuța Rapunzel din Bulgaria. Gabriela are 2 ani și s-a născut cu o podoabă capilară care i-a adus celebritatea | Demamici.ro

Share

Articole recente

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă | Demamici.ro

Ce poate mânca o gravidă de Paște. Alimente interzise complet în această perioadă. Alimentația unei…

4 zile

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. Părinții trag un semnal de alarmă | Demamici.ro

Un copil de doi ani a murit după ce a înghițit bile magnetice. O familie…

o săptămână

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea: „Vă mulțumim pentru urări!” | Demamici.ro

Prințul Louis a împlinit 6 ani. Fotografia publicată de Kate Middleton, așteptată de toată lumea:…

o săptămână

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra: cea de-a treia poveste de naștere | Demamici.ro

Iasmina Lungu, două sarcini obținute natural după prima obținută prin FIV. Iasmina, mămică de Sayra:…

2 săptămâni

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de școli și 34 de grădinițe din București | Demamici.ro

Conștientizare și acțiune: E.D.I.T. implementează „Ora de educație rutieră” în 23 de licee, 35 de…

2 săptămâni